USB C naar HDMI adapter - 0.2 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Max. resolutie: 4K @ 30Hz,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: HDMI female,
Lengte: 0.2 meter.
Productcode: 2251936
€ 18,99 € 14,99 (Incl. BTW)
Productcode: 2251936
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 14,99
Meer informatie over dit product

Met de Goobay USB-C naar HDMI-adapter kunt u eenvoudig een verbinding tot stand brengen om videobeelden van uw computer, laptop of smartphone naar een televisie te zenden. Dit is de toepassing waar de meeste mensen het product voor zullen gebruiken. Een videoverbinding tussen alle apparaten met een USB-C-uitgang en aan de andere kant een HDMI-ingang is mogelijk. De maximale resolutie die met dit product bereikt kan worden voor de beeldkwaliteit is 3840 x 2160, oftewel 4K Ultra HD-kwaliteit. De refresh rate is 30Hz en ook dit is de hoogst beschikbare standaard van het moment. U kunt dus zelfs na de overdracht van het ene naar het andere apparaat, haarscherpe beelden en zuivere audio verwachten.

3840 x 2160 Ultra HD

Via een HDMI-kabel is het mogelijk om de beste beeldkwaliteit over te brengen van bijvoorbeeld een DVD-speler naar uw televisie. Hetzelfde is mogelijk via USB-C. De meeste televisies hebben echter nog geen C-aansluiting en smartphones hebben dan weer geen HDMI-poort. In dit geval kunt u de Goobay USB-C naar HDMI-adapter gebruiken om een verbinding tussen deze twee apparaten tot stand te brengen. Videobeelden kunnen via de adapter overgebracht worden en hierbij blijft ook de allerbeste beeldkwaliteit behouden. 4K Ultra HD-kwaliteit met een maximale resolutie van 3840 x 2160 en een refresh rate van 30Hz.

Female adapter

Dit product van Goobay is een zogenoemde USB-C naar HDMI-adapter. U kunt op de productafbeelding zien dat aan het uiteinde van het 20 cm lange snoer een male type-C-connector zit. Deze kan rechtstreeks in de poort van een computer, laptop, smartphone of tablet geplugd worden. Aan het andere uiteinde van het snoer zit een adapter met female aansluiting. Dit is dus geen stekker die u in de televisie kunt pluggen.Een lengte van 20 cm zou in dat geval ook veel te kort zijn. In de poort plugt u een standaard HDMI-kabel. De adapter zorgt ervoor dat deze het juiste signaal ontvangt.

Eenvoudig in gebruik

Dit product is zeer eenvoudig in gebruik. U plugt simpelweg de type-C-connector in een poort van dit type en een HDMI-kabel in de female aansluiting van dit apparaatje. Vervolgens sluit u de kabel aan op een televisie en daarmee is de videoverbinding tot stand gebracht. Het is niet nodig om nog extra software te downloaden. Wel moet u er rekening mee houden dat u dus naast de adapter nog een HDMI-kabel nodig heeft. Indien u deze niet al thuis hebt, kan u dit type via onze website direct mee bestellen. Deze kabels vindt u onder de categorie TV & Video kabel.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputHDMI female
Type stroomvoorzieningUSB
Max. resolutie4K @ 30Hz
Kabellengte0.2 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KenmerkenCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Schuifmaat - Analoog
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 2,99
€ 1,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Spanningzoeker
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 1,99
€ 0,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Klantenservice & Informatie