USB C naar DisplayPort kabel - 2 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Max. resolutie: 4K @ 60Hz,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: Displayport male,
Lengte: 2 meter.
Productcode: 1657288
voorraad: 821
€ 26,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1657288
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 26,99Aantal 10-49: € 26,05Aantal 50-249: € 23,75Aantal 250+: € 21,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 26,99
Meer informatie over dit product

Voor de aansluiting van een monitor kan er gebruik worden gemaakt van verschillende typen stekkers. Een DisplayPort-stekker is een stekker die een resolutie ondersteunt van maar liefst 4K. Met de Delock USB-C naar DisplayPort-kabel van 2 meter is het mogelijk om een monitor met DisplayPort te koppelen aan een USB-C poort op een MacBook, Chromebook of laptop. Op deze manier is het zeer eenvoudig om, naast het scherm van de laptop, een extra monitor te koppelen en te gebruiken. Om voor de beste verbinding en overdracht van het videosignaal te zorgen, zijn de connectoren van de stekkers verguld.

Technische eigenschappen

Dit product heeft een lengte van maar liefst 2 meter. Dit maakt het zeer eenvoudig om het aan te sluiten op een scherm dat op een grotere afstand staat. Het snoer is voorzien van een USB-C-stekker aan de ene zijde en een DisplayPort-stekker aan de andere zijde. De C-stekker is een compacte stekker die geschikt is voor een soortgelijke aansluiting. C-aansluitingen zijn te vinden op moderne smartphones, tablets, laptops, Chromebooks en MacBooks. Deze kabel is dan ook speciaal ontworpen voor de koppeling met één van deze apparaten.

Gebruik en overige eigenschappen

Om de Delock USB-C naar DisplayPort-kabel van 2 meter te kunnen gebruiken, hoeft deze alleen gekoppeld te worden aan een USB-C-aansluiting en aan een DisplayPort aansluiting. Met de instellingen voor de monitor op de laptop kan er vervolgens gekozen welke resolutie er getoond moet worden. Dit artikel ondersteunt grafische resoluties tot 3840 x 2160 pixels met 60 Hertz, oftewel een haarscherpe 4K resolutie. Om voor de beste connectie te zorgen en voor goede geleiding zijn de connectoren van beide stekkers verguld. Dit zorgt voor een overdracht van het videosignaal zonder storingen in het beeld.

Extra informatie

Dit product is geschikt om aangesloten te worden op een laptop, MacBook of Chromebook. Het apparaat waarop de kabel wordt aangesloten moet daarvoor wel een alternatieve weergavemodus ondersteunen. Als besturingssysteem moet het apparaat voorzien zijn van Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Linux Kernel 4.x.x of hoger, Mac OS 10.12 of hoger of Android. Naast het verzenden van een videosignaal is deze verloopkabel van Delock ook geschikt om tegelijkertijd een audiosignaal te verzenden. Beschikt de monitor die u aansluit over ingebouwde luidsprekers, dan hoeven deze niet met een extra kabel te worden aangesloten.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputDisplayport male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. resolutie4K @ 60Hz
AdermateriaalCU (koper)
ChipsetCypress
Kabellengte2 meter
KleurZwart
MerkDelock
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie