USB C naar USB A kabel - 3.0 - 3 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 2.5 Gb/s,
Lengte: 3 meter.
Productcode: 1449100
voorraad: 2.234
€ 16,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1449100
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 16,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 16,99
Meer informatie over dit product

Verschillende soorten apparaten maken vaak gebruik van verschillende manieren van aansluiten. Veel apparaten worden aan een computer of laptop gekoppeld met behulp van een USB-stekker. Er zijn verschillende soorten van deze stekkers en de meest bekende zijn waarschijnlijk die van de type-A-aansluiting. Dit is de meest voorkomende “standaard” USB-stekker. Veel moderne apparaten zoals laptops, MacBooks, smartphones en tablets maken gebruik van type C. Dit is een compact en zeer geavanceerd type met nog meer mogelijkheden dan type A. Om apparaten toch met elkaar te kunnen verbinden tussen A- en C-aansluitingen kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay USB-C naar USB-A kabel van 3 meter (zwart).

Eigenschappen

Eén van de grootste voordelen van dit product is waarschijnlijk wel de lengte. Doordat het snoer 3 meter lang is, kan er genoeg ruimte worden gehouden tussen gekoppelde apparaten. De kabel beschikt over een C-stekker en een A-stekker die op soortgelijke poorten geplaatst moeten worden. Dit product van Goobay maakt gebruik van type 3.0 voor de dataoverdracht. Dit betekent dat gegevens met een zogenoemde SuperSpeed snelheid van maximaal 5 Gbit per seconde verwerkt kunnen worden.

Overige specificaties

Het is ook mogelijk om de Goobay USB-C naar USB-A-kabel van 3 meter (zwart) aan te sluiten op een versie 2.0 of 1.1 aansluiting. De snelheden liggen dan voor 2.0 rond de 480 Mbit maximaal. Voor een 1.1-aansluiting betekent dit dat de snelheid niet hoger zal liggen dan maximaal 12 Mbit per seconde. De kabel is geschikt voor het overzetten van data, koppeling maken met een bedraad netwerk, het versturen van audio- en videosignalen en voor het opladen van apparaten. Hiervoor wordt een maximaal vermogen van 4,5 watt geleverd.

Extra informatie

De C-stekker kan gebruikt worden voor de poorten op een laptop, tablet of smartphone. Deze is ook geschikt voor de koppeling met een Thunderbolt 3 aansluiting op een MacBook. Vanwege de vorm van de C-stekker kan deze op elke manier in de aansluiting worden geplaatst. De connectoren aan dit snoer zijn niet verguld en de kern van het product wordt beschermd door een mantel gemaakt van PVC. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de capaciteiten van deze kabel is het aan te raden om de kabel aan te sluiten op een 3.0-aansluiting.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid2.5 Gb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte3 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie