USB C naar USB A kabel - 3.1 generatie 1 - 0.15 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 5 Gb/s,
Lengte: 0.15 meter.
Productcode: 1393103
€ 5,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1393103
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
Meer informatie over dit product

USB-kabels hebben het eenvoudig gemaakt om apparaten zoals smartphone en tablets op te laden. Ook worden ze gebruikt voor het koppelen van apparatuur en het overzetten van gegevens of data. Met een USB-C-aansluiting is het mogelijk om data, audio, video, netwerksignalen en voeding over te dragen. Veel smartphones en tablets beschikken dan ook tegenwoordig over een dergelijke aansluiting. Ook laptops maken steeds vaker gebruik van deze compacte connectorvorm. Om ervoor te zorgen dat u toch apparatuur accessoires en met een traditionele USB-stekker kunt aansluiten op uw apparaat, kunt u gebruikmaken van de Goobay USB-C naar USB-A-kabel van 0.15 meter in het zwart.

Technische eigenschappen

Deze zwarte Goobay USB-C naar USB-A-kabel van 0.15 meter (zwart) is een korte kabel die de gebruiker de mogelijkheid biedt om een A-apparaat te koppelen met een C-aansluiting. Dit kunnen verschillende soorten apparaten zijn zoals een printer, een toetsenbord, een muis, een smartphone, een tablet, een externe harde schijf of andere apparaten. Het snoer is aan één kant voorzien van een C-connector die geschikt is voor de overdracht van gegevens, voeding, netwerk, audio en video. Deze compacte connector is zo ontworpen dat hij op meerdere manieren in de aansluiting kan worden geplaatst. De boven- en onderkant zijn namelijk hetzelfde.

Overige eigenschappen

Aan het andere einde van het 15 centimeter lange snoer zit een type-A-stekker. Dit is de standaardaansluiting die op veel apparaten terug te vinden is. Voor de koppeling aan een computer, laptop, smartphone of tablet met een C-aansluiting kan deze stekker gebruikt worden in het apparaat dat u wilt aansluiten. Er wordt door dit product gebruikgemaakt van USB-versie 3.0. Hierdoor is het mogelijk om met SuperSpeed snelheid gegevens te versturen met een maximale overdrachtssnelheid van 5 Gbit per seconde.

Extra informatie

Het is ook mogelijk om dit product te gebruiken in combinatie met een versie 2.0 of 1.1 aansluiting. De maximale snelheden voor dataoverdracht zullen dan respectievelijk maximaal 480 Mbit per seconde en 12 Mbit per seconde zijn voor deze aansluitingen. Ook is de kabel geschikt om apparaten zoals een smartphone of een tablet van voeding te voorzien. De accu’s van dergelijke apparaten kunnen worden opgeladen met een maximaal vermogen van 4,5 watt. De kabel kan gebruikt worden voor input via de C-stekker en output via de A-stekker en andersom.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid5 Gb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte0.15 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie