USB C naar USB A kabel - 3.1 generatie 1 - 0.2 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 5 Gb/s,
Lengte: 0.2 meter.
Productcode: 1391451
voorraad: 823
€ 7,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1391451
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 7,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

Apparaten met elkaar koppelen die beschikken over een USB-C en een -A-aansluiting, dat kan met de Goobay USB-C naar USB-A-kabel van 0.2 meter (wit). Deze kabel is voorzien van een A-stekker die op veel apparaten gebruikt wordt. Dit is de bekende standaard USB-connector, maar wordt tegenwoordig regelmatig vervangen door een C-stekker. Het is dus geen wonder dat dit type ook steeds vaker gebruikt wordt op laptops, smartphones en tablets. De kabel maakt het mogelijk om de apparaten die u wilt gebruiken met een A-stekker toch aan te sluiten.

Technische eigenschappen

Het voordeel van de C-stekker is dat deze zeer compact en vooral multifunctioneel is. De stekker heeft een connector met een breedte van slechte 8,4 millimeter en een dikte van 2,6 millimeter. Deze connector is zo ontworpen dat het niet uitmaakt hoe deze in de aansluiting wordt geplaatst. De andere stekker aan dit product van Goobay is een A-type die op het apparaat dat u wilt koppelen kan worden aangesloten. Het maakt hierbij niet uit of de C-aansluiting de input of de output levert. Dat geldt evenwel voor de A-aansluiting.

Overige specificaties

Om voor de beste kwaliteit van overdracht te zorgen maakt de Goobay USB C naar USB A kabel van 0.2 meter (wit) gebruik van versie 3.0 met SuperSpeed+ synchronisatie. Dit betekent dat bestanden met een snelheid van maximaal 5 Gbit per seconde verwerkt kunnen worden. De kabel is geschikt voor de overdracht van bestanden, het opladen van mobiele apparaten met een vermogen tot maximaal 4,5 watt, het verzenden van audiosignaal, videosignaal en de koppeling maken met een netwerk. De connectoren aan deze 20 centimeter lange kabel zijn niet verguld.

Handig om te weten

Wanneer u geen beschikking hebt over een 3.0-aansluiting, maar wel over een 2.0- of 1.1-aansluiting, dan kan deze kabel ook gewoon gebruikt worden. De snelheden zullen bij gebruik van deze typen aansluitingen wel stukken lager liggen dan wanneer u een 3.0-aansluiting gebruikt. Met een 2.0-aansluiting is dit maximaal 480 Mbit per seconde en voor 1.1 geldt maximaal een snelheid van 12 Mbit per seconde. Deze kabel is uitgevoerd in het wit en is ook verkrijgbaar in de kleur zwart met dezelfde eigenschappen.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid5 Gb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte0.2 meter
KleurWit
MerkGoobay
KeurmerkCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Koptelefoon - On ear
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 5,99
€ 3,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Klantenservice & Informatie