Gaming koptelefoon - Over ear

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting: 2 x 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.8 meter,
Extra: Microfoon.
Productcode: 1267077
voorraad: 3.613
€ 12,99 € 9,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1267077
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
Meer informatie over dit product

Met de Gembird MHS-402 koptelefoon kunt u gesprekken voeren tijdens het gamen. Maar hij is net zo goed te gebruiken om naar uw favoriete muziek en films te luisteren, of om mee te skypen. Het is namelijk een headset inclusief microfoon, ideaal om tijdens het gamen commando’s, aanmoedigingen of blijken van ongenoegen naar je vrienden of vijanden te roepen. Dit doet u dus via de aan het toestel vastzittende microfoon. Deze microfoon is in hoogte te verstellen zodat deze altijd exact voor uw lippen zit. De aansluiting gaat super eenvoudig via de kabel met 3.5 mm mini jack-connector. Deze hoeft u alleen in een 3.5 mm jack-ingang te pluggen en u bent klaar om de headset te gebruiken. Omdat de kabel 1,8 meter lang is, heeft u tevens veel bewegingsruimte tijdens het gebruik.

Zeer comfortabel

Een koptelefoon moet natuurlijk lekker zitten, zeker als u hem vaak gebruikt. We kennen allemaal het gevoel dat je uren aan het gamen bent, omdat je zo in een nieuw spel wordt gezogen. Als u dan ook urenlang een headset op heeft, wil dat soms nog weleens vervelend gaan zitten. Gelukkig is dat bij deze Gembird MHS-402 koptelefoon niet het geval. Hij zit namelijk als gegoten. Dit komt op de eerste plaats door de fijne en zachte kussens die over uw oren zitten. U voelt ze dus vrijwel niet zitten, ook niet na uren gamen. Ten tweede is de hoofdband aan de bovenzijden van de koptelefoon te verschuiven zodat de headset precies goed zit en niet kan afzakken. En ten derde is de headset erg licht, waardoor hij niet zwaar aan uw hoofd voelt.

Handige extra’s

Het volume van de game, het liedje, de film of de podcast kunt u simpel aanpassen met het knopje op het snoer. U hoeft dit dus niet in het programma zelf te doen. Een druk op de knop en u regelt het. De koptelefoon heeft verder een impedantie van 32 ohm, zoals de meeste koptelefoons voor normaal gebruik. Let er alleen wel op dat, als u deze headset wilt gebruiken voor uw PS4, dat u er dan nog wel een aparte jack-splitter adapter bij moet bestellen om gebruik te kunnen maken van deze koptelefoon met microfoon.

Specificaties

Aansluiting2 x 3.5mm jack
Kabellengte1.8 meter
ExtraMicrofoon
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie