Verlichting & lampen

Toon meer

Filter

Productcode: 3312543

De LED-spot met een stralingshoek van 36° en een GU5.3-voet is ideaal voor diverse toepassingen, zoals inbouwspots, plafondspots en andere inbouwinstallaties. Met een warm wit licht van 2700 K biedt deze LED-lamp dezelfde gezellige sfeer als een traditionele gloeilamp. Hierdoor is het een geschikte vervanging voor zowel gloeilampen als halogeenlampen.

Deze LED-lamp zorgt niet alleen voor een aangename verlichting, maar biedt ook een authentieke en natuurlijke kleurweergave dankzij een kleurweergave-index (Ra) van 80. Hierdoor blijven kleuren realistisch en natuurgetrouw. De matte afwerking van de GU5.3-lamp draagt bij aan een gelijkmatige lichtspreiding en minimaliseert eventuele verblinding.

Een bijkomend voordeel is dat deze LED-lamp weinig warmte genereert, waardoor het energie-efficiënt is en de omgevingstemperatuur niet onnodig verhoogt. Bovendien is de lamp direct helder bij het inschakelen, wat zorgt voor onmiddellijke verlichting zonder opwarmtijd. Kortom, deze LED-spot combineert energiezuinigheid, natuurlijke kleurweergave en directe helderheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse verlichtingstoepassingen.

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.854.426+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Specificaties
Bedrijfstemperatuur-20 - +45 °C
BeschermingsklasseIP20
Diameter50 mm
FittingGU5.3
Geschikt voorSchijnwerper
Gewicht32 gram
LamptypeLed
Lengte46 mm
LichtkleurExtra warm wit - 2700 K
Lichtsterkte345 lumen
MarkeringenWEEE, CE
Nominale levensduur25000 uur
Nominale stroom54 mA
Spanning12 volt
Vermogen5 watt
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.854.426+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Andere producten in deze categorie