Micro SD kaart - 4 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Micro SD kaart - 4 GB Opslagcapaciteit: 4 GB
   
Merk: Strontium - Basic - SDHC,
Leessnelheid: 6 MB/s,
Schrijfsnelheid: 6 MB/s,
Opslagcapaciteit: 4 GB.
Productcode: 2300879
voorraad: 938
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 4,49
€ 5,59 € 4,49 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2300879
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,49
Meer informatie over dit product

De Strontium 4gb micro sd kaart is ideaal voor gebruik in mobiele apparaten die geheugen nodig hebben voor de opslag van bestanden en compatibel zijn met SDHC. De snelheidsklasse 6 zorgt ervoor dat het lezen en schrijven van data op de SD kaart altijd met een snelheid van minimaal 6 MB/s gebeurt. Dit betekent dat als u het product in bijvoorbeeld een mini camera gebruikt, dat u hiermee moeiteloos HD en Full HD video’s kunt opnemen. Indien het uw doelstelling is om video’s met een 4K beeldkwaliteit op te nemen, dan heeft u een product met een hogere snelheidsklasse nodig. Voor de doeleinden die de meeste mensen met hun mobiele apparaat voor ogen hebben is deze Micro SD kaart echter prima geschikt.

Snelheidsklasse 6

De Strontium 4gb micro sd kaart heeft een snelheidsklasse 6. Het getal achter de klasse geeft de minimale snelheid voor het lezen en schrijven van bestanden aan. Deze Micro SD kaart heeft dus een leessnelheid van 6 MB/s en ook de schrijfsnelheid bedraagt minimaal 6 MB/s. Voor een geheugenkaart met een bescheiden opslagcapaciteit van 4 GB is dit meer dan snel genoeg. De snelheid voor het wegschrijven van data is voldoende om met een camera HD en Full HD opnamen te maken. Voor andere soorten apparaten, zoals navigatiesystemen en voicerecorders, is de lees- en schrijfsnelheid zeker genoeg voor een probleemloos functioneren.

Mobiele SDHC-apparatuur

Met 4 GB aan opslagcapaciteit is dit product geschikt voor mobiele apparatuur die SDHC-compatibel zijn. Het is aan te raden om voor het doen van uw aankoop te controleren of deze letters op het SD slot van uw apparaat staan vermeld. Indien u hier de afkorting SDXC ziet staan dan is het ook mogelijk om de SDHC-kaart te gebruiken. 4 gigabytes is niet indrukwekkend veel ruimte voor de opslag van bestanden. Of het voor u genoeg is, hangt af van waar u de kaart voor wilt gebruiken. Als u foto’s en video’s wilt maken in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit dan is dit product daar niet voor geschikt. Voor lagere kwaliteit beeldmateriaal en het opslaan van audiobestanden of plattegronden voor navigatiesystemen kunt u zich met deze opslagcapaciteit echter wel prima redden.

Adapter los bijkopen

Micro SD kaarten worden voornamelijk in mobiele apparaten gebruikt. Het kleine formaat van het geheugenkaartje stelt fabrikanten in staat om de apparatuur zo klein mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat u graag de data opgeslagen op de Strontium 4gb micro sd kaart wilt overzetten naar een apparaat met een groter formaat SD slot. In dat geval heeft u een adapter nodig om de afmetingen van het kaartje aan te passen. Een dergelijke adapter wordt met dit product niet meegeleverd. Wanneer u deze mogelijkheid wilt benutten zal u daarom een Micro SD naar SD adapter los moeten bijkopen.

Micro SDHC geheugenkaart,
Merk: Strontium - Basic - SDHC,
Leessnelheid: 6 MB/s,
Schrijfsnelheid: 6 MB/s,
Opslagcapaciteit: 4 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie