Micro SD kaart - 16 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Micro SD kaart - 16 GB Opslagcapaciteit: 16 GB
   
Merk: Silicon Power - SDHC Superior,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 90 MB/s,
Schrijfsnelheid: 45 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 2280791
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2280791
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de handzame Silicon Power SDHC Superior UHS-I 16 GB kunt u al uw bestanden, foto’s en filmpjes veilig opslaan. Bijvoorbeeld op uw digitale camera, smartphone of tablet. Heeft u een apparaat met een SDHC-sleuf, maar past hier geen micro SD kaart in? De geheugenkaart is voorzien van een extra adapter, zodat u de micro SD kaart ook als gewone SD kaart kunt gebruiken. De Superiorreeks van Silicon Power biedt een geheugenkaartserie die voorzien is van de nieuwe Ultra High Speed Class 3 specificatie. Dit betekent dat dit product high-speed fotograferen en filmen in Ultra HD ondersteunt, zodat u altijd hoogwaardige beelden krijgt.

Razendsnel overzetten

De Silicon Power SDHC Superior UHS-I 16 GB heeft een leessnelheid van 90 MB/s en een schrijfsnelheid van 45 MB/s, waardoor het overzetten van bestanden razendsnel gaat. De flash card beschikt over een opslagcapaciteit van 16 GB. Dit betekent dat u als foto- en videoliefhebber uw hart op kunt halen met dit extra geheugen: er passen ruim 6.000 foto’s (8 megapixel), 3,5 uur aan videomateriaal en meer dan 4.000 audiobestanden (bijvoorbeeld muziek) op deze micro SD kaart. De kaart is compatibel met verschillende soorten mobiele digitale apparaten die SDHC-, SDXC- en 4K display ondersteunen. Tevens is de flash card compact: 15 x 11 x 1 mm.

Extra gebruiksgemak

Dit product is niet alleen schokbestendig, maar ook waterdicht en röntgenbestendig. Daarnaast is deze kaart uitgerust met een handige en automatische foutcorrectiecode (ECC), waardoor foutieve gegevens automatisch gecorrigeerd worden. Om het voor u nog makkelijker te maken kunt u de speciale SP Widget (gratis) downloaden. Hier vindt u handige functies zoals het maken van een back-up of het herstellen van uw bestanden, software-encryptie (AES 256-bit) door middel van wachtwoordbeveiliging en cloudopslag.

Micro SDHC geheugenkaart,
Merk: Silicon Power - Superior,
Inclusief: adapter van Micro SD naar SD,
Leessnelheid: 90 MB/s,
Schrijfsnelheid: 45 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie