Micro SD kaart - 256 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Micro SDXC geheugenkaart - 256GB
   
Merk: Sandisk - SDXC Extreme,
UHS-3 Hoge schrijfsnelheid voor 4K film,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 100 MB/s,
Schrijfsnelheid: 90 MB/s,
Opslagcapaciteit: 256 GB.
Productcode: 2269313
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 189,00
€ 189,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2269313
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De krachtige SanDisk Micro SDXC Extreme 256 GB ondersteunt het opnemen van 4K video’s, Full HD video’s en het maken van foto’s van hoge resolutie. Het kaartje is speciaal ontworpen voor Android-gebruikers en is dan ook compatibel met uw Android-smartphone, actiecamera’s (Go-Pro) en drones. Met snelheidsklasse A2 kunt u apps op uw smartphone razendsnel laten laden. Indrukwekkende UHS-3 schrijfsnelheid van 100 MB/s voor filmen en afspelen in Full HD-kwaliteit. Wist u dat dit product tevens wordt geleverd met een adapter waarmee u het formaat kunt aanpassen van micro SD naar SD? Zo kunt u deze microSD kaart ook gebruiken in bijvoorbeeld uw digitale camera of laptop. De adapter beïnvloedt de snelheid van het kaartje niet.

Ruime opslagcapaciteit

Bent u fotograaf of werkt u veel met video? Dan kunt u uw hart ophalen met de SanDisk Micro SDXC Extreme 256 GB geheugenkaart. Deze kaart heeft een opslagcapaciteit van 256 GB. Als u foto’s van 10 megapixels maakt, kunt u ruim 73.000 foto’s opslaan op dit kaartje. Daarnaast kunt u meer dan 42 uur aan videobeelden kwijt (13 MB/s in Full HD formaat). De leessnelheid van deze flash card bedraagt bovendien 100 MB/s, wat snel is. Dit zorgt er namelijk voor dat u uw bestanden razendsnel kunt overzetten op bijvoorbeeld uw laptop. Ook de schrijfsnelheid van deze geheugenkaart is niet mis: 90 MB/s. Dit betekent dat dit geheugenkaartje perfect is voor sport- of actiefotografie, omdat u op deze manier snel veel beelden achter elkaar kunt schieten.

Speciale app

Speciaal voor Android-gebruikers heeft SanDisk een app ontwikkeld: de SanDisk Memory Zone app. Hiermee kunt u gebruikmaken van diverse extra functies, zoals bestandscompressie, het maken van een back-up van al uw bestanden, een geïntegreerde mediaspeler of de handige zoekfunctie op basis van geo-tagging. Bovendien worden alle geheugenkaartjes en USB-sticks van SanDisk gemaakt voor en getest in extreme omstandigheden. Dit betekent dat de producten niet alleen temperatuurbestendig, waterbestendig en schokbestendig, maar ook röntgenbestendig zijn. Handig wanneer u vaak beelden moet opnemen of maken in ‘extreme omstandigheden’, zoals onder water, tijdens extreme sporten of tijdens complexe dansroutines.

Micro SDXC geheugenkaart,
Merk: Sandisk - SDXC Extreme,
UHS-3 Hoge schrijfsnelheid voor 4K film,
Inclusief: adapter van Micro SD naar SD,
Leessnelheid: 100 MB/s,
Schrijfsnelheid: 90 MB/s,
Opslagcapaciteit: 256 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie