Micro SD kaart - 128 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Micro SD kaart - 128 GB  Opslagcapaciteit: 128 GB
   
Merk: Sandisk - SDXC Ultra,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 100 MB/s,
Schrijfsnelheid: 80 MB/s,
Opslagcapaciteit: 128 GB.
Productcode: 2253660
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2253660
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de SanDisk Micro SDXC Ultra 128 GB geheugenkaart creëert u moeiteloos meer ruimte voor uw foto’s, video’s en andere bestanden. De kaart is speciaal ontworpen voor Android-gebruikers en is dan ook compatibel met uw Android-smartphone, systeemcamera’s, drones of actioncams (Go-Pro). Dankzij de handige, meegeleverde adapter is het bovendien mogelijk om deze kaart om te bouwen van micro SD naar SD. Dit beïnvloedt de oorspronkelijke snelheid van het kaartje niet. De flash card is bovendien bestand tegen diverse invloeden van buitenaf, zoals extreme temperaturen, water en röntgenstralen.

Gebruiksvriendelijker

De SanDisk Micro SDXC Extreme PRO 128 GB geheugenkaart is ideaal wanneer u graag foto’s maakt, bijvoorbeeld met uw smartphone. Niet alleen kunt u meer foto’s opslaan, ook laden uw apps veel sneller en wordt uw telefoon daardoor gebruiksvriendelijker. Tevens staat 128 GB aan opslagcapaciteit gelijk aan ongeveer dan 36.000 foto’s (10 megapixel) of meer dan 21 uur aan videomateriaal (13 MB/s). Ook heeft deze flash card een aanzienlijk snelle lees- en schrijfsnelheid: namelijk een leessnelheid van 100 MB/s (zodat het overzetten van bestanden snel gaat) en een schrijfsnelheid van 80 MB/s (waardoor u zonder problemen veel foto’s achter elkaar kunt maken, zoals bij sportfotografie).

Meerdere varianten

SanDisk heeft voor deze kaarten een app ontwikkeld voor Android-gebruikers. In de SanDisk Memory Zone app, die u gratis kunt downloaden, kunt u uw bestanden makkelijk op een plek bekijken, openen en hier back-ups van maken. Ook kunt u gebruikmaken van de bestandcompressor, de geïntegreerde mediaspeler en de handige zoekfunctie op basis van geo-tagging. Deze microSD kaart is verkrijgbaar in meerdere varianten, bijvoorbeeld met een opslagcapaciteit van 200 GB of zelfs van 400 GB. Zo kunt u nog meer foto’s en video’s veilig opslaan en beheren.

Micro SDXC geheugenkaart,
Merk: Sandisk - SDXC Ultra,
Inclusief: adapter van Micro SD naar SD,
Leessnelheid: 100 MB/s,
Schrijfsnelheid: 80 MB/s,
Opslagcapaciteit: 128 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie