Micro SD kaart - 32 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Sandisk - SDHC Ultra,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 98 MB/s,
Schrijfsnelheid: 80 MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 2043735
voorraad: 18
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2043735
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 17,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 17,99
Meer informatie over dit product

Met de krachtige SanDisk Micro SDHC Ultra 32 GB geheugenkaart creëert u meer ruimte voor uw foto’s, video’s en andere bestanden. Deze kaart is speciaal ontwikkeld voor de meest recente Android smartphones, tablets en camera's met een verwisselbare lens. De kaart heeft een royale opslagcapaciteit van 32 GB en een A1-classificatie, dit betekent dat apps hierdoor sneller zullen laden. UHS Speed Class 1 (U1) en Class 10 voor filmen en afspelen in Full HD-kwaliteit, Wilt u deze geheugenkaart gebruiken voor een digitaal apparaat waar geen micro SD kaart in past? Dan kunt u gebruikmaken van de extra adapter, zodat u de kaart ook als gewone SD kaart kunt inzetten.

Ruime opslagcapaciteit

De SanDisk Micro SDHC Ultra 32 GB geheugenkaart is niet alleen handig wanneer u graag diverse zware apps naast elkaar wilt kunnen draaien, maar ook wanneer u behoefte heeft aan extra geheugen (32 GB). Met 32 GB heeft u ruimte voor zo’n 12.000 foto’s (8 megapixel), zeker 7 uur aan videomateriaal (9 Mbps) of meer dan 8000 muziekbestanden (let op: dit is een gemiddelde voor nummers van ongeveer vier minuten). Naast een standaard schrijfsnelheid van 25 MB/s heeft deze flash card een indrukwekkende leessnelheid van 98 MB/s. Hierdoor kunt u uw bestanden razendsnel overzetten naar bijvoorbeeld uw laptop.

Handige functies

Om het u als Android-gebruiker nog makkelijk te maken, kunt u gratis de SanDisk Memory Zone app downloaden. Zo kunt u het geheugen en uw bestanden eenvoudig bekijken en beheren vanuit de cloud. De app barst van de handige functies, zoals de mogelijkheid om een back-up te maken van uw bestanden, bestandscompressie en zelfs een geïntegreerde mediaspeler. Ook bevat de app een slimme zoekfunctie waarmee u bestanden kunt zoeken door middel van geo-tagging. Deze handige micro SD kaart van SanDisk is niet alleen van hoge kwaliteit, maar is tevens erg duurzaam. Dit product is namelijk getest in extreme omstandigheden. Daardoor is de kaart niet alleen temperatuurbestendig, waterbestendig en schokbestendig, maar ook röntgenbestendig.

Specificaties

MerkSandisk - SDHC Ultra
Inclusiefadapter naar SD
Leessnelheid98 MB/s
Schrijfsnelheid80 MB/s
Opslagcapaciteit32 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie