Geheugenkaart adapter

Momenteel helaas uitverkocht
Geheugenkaart adapter,
Adapter: Micro SD kaart naar SD,
Merk: Strontium,

Productcode: 1716252
€ 2,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1716252
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 2,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Wilt u het liefst maar een enkel geheugenkaartje gebruiken voor uw smartphone en laptop? Met de Strontium geheugenkaart adapter kunt u uw snelle microSD kaart ook uit laten lezen in een SD slot, waardoor u geen los kaartje hoeft aan te schaffen voor uw smartphone of tablet (microSD) en uw laptop of digitale camera (SD). Het enige dat u hoeft te doen is de microSD kaart in de adapter steken en deze in het apparaat met SD slot doen. Goed om te weten: het gebruik van deze adapter beïnvloedt de snelheid van het microSD kaartje niet.

Extra geheugen

De Strontium geheugenkaart adapter is ideaal als u meer ruimte wilt creëren voor al uw gegevens en bestanden. U kunt deze adapter gebruiken voor uw laptop, waardoor u snel bestanden over kunt zetten, bestanden kunt bekijken en op kunt slaan. Of in uw digitale camera, zodat u niet steeds op hoeft te letten of u nog genoeg ruimte overheeft. Ideaal wanneer u voor u werk veel foto- of videomateriaal moet maken. Ook kunt u dit product gebruiken in bijvoorbeeld navigatiesystemen, autoradio’s of FM transmitters.

Overal inzetbaar

Wist u dat deze adapter van Strontium is gemaakt voor universeel gebruik? Dit product is namelijk compatibel met alle gangbare MicroSD en Micro SDHC kaarten in alle mogelijke capaciteiten en snelheden.

Specificaties

Geheugenkaart adapter
AdapterMicro SD kaart naar SD
MerkStrontium
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie