Micro SD kaart - 8 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Strontium - Basic - SDHC,
Leessnelheid: 6 MB/s,
Schrijfsnelheid: 6 MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 1684846
voorraad: 24
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 4,99
€ 5,89 € 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1684846
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

De Strontium 8gb micro sd kaart is een product uit de Basic lijn van dit merk. Het is een productlijn die bestaat uit Micro SD kaarten die een gedegen snelheid behalen voor het lezen en schrijven van bestanden. Dit specifieke model met 8 gigabytes aan opslagcapaciteit heeft een snelheidsklasse 6. De lees- en schrijfsnelheid bedraagt hierdoor steeds 6 MB/s. Het product is hierdoor uitstekend geschikt voor smartphones, tablets, camera’s en andere mobiele apparaten waarvoor u een geheugenkaartje nodig heeft. De schrijfsnelheid van 6 MB/s stelt u in staat om foto’s en video’s in HD of Full HD kwaliteit op te slaan.

Strontium Basic

De Strontium Basic Micro SD kaarten zijn de juiste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope geheugenkaart voor hun mobiele apparatuur. Deze Strontium 8gb micro sd kaart is ondanks de lage prijs tot uitstekende prestaties in staat. Het product valt in de snelheidsklasse 6 van de SD Association. Zowel de leessnelheid als schrijfsnelheid bedragen hierdoor minimaal 6 MB/s. Dit is snel genoeg voor het opnemen van Full HD video’s met uw camera of smartphone. De bestanden zullen door de schrijfsnelheid snel genoeg opgeslagen worden zodat u geen last heeft van haperingen bij het filmen. Wilt u graag 4K kwaliteit video’s opnemen, dan kunt u beter kiezen voor de Nitro productlijn van de fabrikant met een hogere lees- en schrijfsnelheid.

Opslagcapaciteit

Voor de opslag van bestanden biedt deze Micro SD kaart u een capaciteit van 8 GB. Wanneer u van plan bent om het product te gebruiken voor het uitbreiden van het geheugen van uw Android smartphone of tablet of uw iPhone of iPad, dan is dit aantal gigabytes voldoende ruimte voor 3000 foto’s gemaakt met een 8 megapixel camera of ruim een uur aan Full HD video opgenomen met 30 frames per seconde. Uiteraard kunt u ook meerdere apps installeren en deze vanaf de geheugenkaart openen. Doordat de opslagcapaciteit tussen de 4 en 32 GB valt, is de kaart te gebruiken in apparaten die compatibel zijn met SDHC en SDXC.

Gebruik

De Strontium 8gb micro sd kaart is onder andere geschikt voor het gebruik in smartphones en tablets. Het geheugen van zowel Android als Apple apparaten kunt u uitbreiden. Het product is daarnaast in nog veel meer mobiele apparaten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan kleine digitale camera’s die een Micro SD kaart vereisen voor de opslag van foto’s en video’s of een GPS navigatiesysteem waar een routekaart voor de volledige wereld op de geheugenkaart geladen en uitgelezen kan worden. Het product is geschikt voor alle soorten gebruik. Enkel als u extreme eisen aan het gebruik stelt zal de lees- en schrijfsnelheid misschien niet voldoende zijn.

Specificaties

MerkStrontium - Basic - SDHC
Leessnelheid6 MB/s
Schrijfsnelheid6 MB/s
Opslagcapaciteit8 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie