Micro SD kaart - 256 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Silicon Power - SDXC Elite Class10,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 256 GB.
Productcode: 1672086
voorraad: 2
€ 109,99 € 82,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1672086
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 82,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 82,99
Meer informatie over dit product

De handige Silicon Power Elite Class 10 SDXC geheugenkaart kan worden gebruikt wanneer u meer ruimte nodig heeft voor uw foto’s en video’s. Bijvoorbeeld op uw digitale camera, smartphone of tablet. Met deze micro SD kaart kunt u niet alleen meer ruimte creëren, maar ook foto’s van hoge kwaliteit vastleggen of full HD-video’s afspelen (1080p). Deze geheugenkaart is voorzien van een extra adapter, zodat u de micro SD kaart ook als gewone SD kaart kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in uw digitale camera. Camera’s gebruiken namelijk een groter formaat kaart dan mobiele apparaten. Let op: wilt u deze micro SD kaart gebruiken om het geheugen van uw telefoon uit te breiden? Dan moet u er zeker van zijn dat u een smartphone heeft met geheugen dat u kunt uitbreiden.

Royale opslagcapaciteit

De Silicon Power Elite Class 10 SDXC geheugenkaart is een flash card met een extra grote opslagcapaciteit van 256 GB. Dit is natuurlijk handig wanneer u graag foto’s maakt of wanneer u voor uw werk veel met fotobestanden werkt. Maar ook videofans zitten hiermee goed: met veel van de nieuwste smartphones is het mogelijk om video’s te maken van hoge kwaliteit. Dat betekent dat het geheugen van uw telefoon steeds sneller vol raakt. Op een kaart van 256 GB kunt u gemiddeld zeker zo’n 96.000 foto’s (8 megapixel) of meer dan 56 uur aan videomateriaal kwijt. Het overzetten van bestanden gaat met deze kaart van de Elite-serie van Silicon Power zeer snel: deze geheugenkaart beschikt over UHS Speed Class I (U1) en Class 10 videoclassificatie voor het creëren van vloeiende en kwalitatieve HD-videobeelden. Bovendien bedraagt de leessnelheid van deze geheugenkaart 85 MB/s en de schrijfsnelheid 15 MB/s.

Duurzaam en veilig

Wist u dat deze flash card extra lang meegaat? Dit komt doordat dit product van tevoren uitgebreid is getest. Deze kaart is niet alleen schokbestendig, maar ook waterdicht en röntgenbestendig. Tevens is de micro SD kaart uitgerust met een handige en automatische foutcorrectie code (ECC), waardoor foutieve gegevens automatisch gecorrigeerd worden. Ook kunt u gratis de handige SP Widget downloaden van Silicon Power. Hier vindt u handige functies zoals het maken van een back-up of het herstellen van uw bestanden, veilige software-encryptie (AES 256-bit) door middel van wachtwoordbeveiliging en efficiënte cloudopslag. Heeft u deze handige micro SD kaart aangeschaft? Dan krijgt u vijf jaar garantie op dit handzame product.

Specificaties

MerkSilicon Power - SDXC Elite Class10
Inclusiefadapter naar SD
Leessnelheid85 MB/s
Schrijfsnelheid15 MB/s
Opslagcapaciteit256 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie