Micro SD kaart - 128 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Silicon Power Micro SDHC incl. SD Adapter 128GB UHS-1 Class 10 Opslagcapaciteit: 128 GB
   
Merk: Silicon Power - SDXC Elite Class10,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 128 GB.
Productcode: 1672085
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1672085
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Bent u op zoek naar een geheugenkaart voor het zover uitbreiden van de opslagcapaciteit van uw smartphone, tablet, fotocamera of videocamera dat u niet zomaar meer verlegen komt te zitten om ruimte voor de opslag van foto’s, video’s of mobiele apps? Dan heeft u met deze Silicon Power 128GB micro SD kaart een uitstekende match voor uw wensen gevonden. Het meest bijzondere aan deze micro SD kaart is namelijk dat u hiermee 128 gigabytes beschikbaar heeft voor het opslaan van bestanden op uw mobiele apparaten. De leessnelheid is 85 MB/s zodat het uitlezen van de opgeslagen data op dit grote aantal gigabytes in een rap tempo wordt voltooid. De schrijfsnelheid is 15 MB/s en daarmee is het product geschikt voor het verwerken van 1080p full HD video’s.

128 gigabytes

Als u een micro SD kaart nodig heeft om bijvoorbeeld uw smartphone van meer capaciteit voor de opslag van bestanden te voorzien, dan kunt u het beste meteen een geheugenkaart met een zo groot mogelijke opslagcapaciteit kopen. De Silicon Power 128GB micro SD kaart is dan een uitstekende keuze. Dit product heeft een capaciteit van maar liefst 128 gigabytes. Voor wat betreft 8 megapixel foto’s kunt u 48.000 op de geheugenkaart kwijt en bij 9 Mbps video’s meer dan 28 uur aan beeldmateriaal. De prijs is daarbij ook nog eens zeer schappelijk. De enige reden dat u met minder opslagcapaciteit genoegen zou moeten nemen, is wanneer uw apparaat geen SDXC technologie ondersteunt. Dit is namelijk wel een vereiste voor het gebruik van deze kaart.

Geschikt voor full HD

Indien u geïnteresseerd bent in de Silicon Power 128GB micro SD kaart, dan is de kans groot dat u de opslagruimte wilt gebruiken voor de opslag van foto- en videobestanden. In dat geval is het ook belangrijk om te weten welke classes de geheugenkaart heeft. Dit product heeft een UHS-I U1 snelheidsklasse en een Class 10 video rating. Simpel uitgelegd wil dit zeggen dat de schrijfsnelheid gegarandeerd 10 MB/s zal bedragen. De kaart is daarmee geschikt voor 1080p full HD video’s en het continu achter elkaar maken van HD foto’s. Let op dat als u een camera heeft waarmee u 4k Ultra HD video’s wilt opnemen, dat deze snelheid voor het schrijven van bestanden niet voldoende is. U heeft dan een micro SD kaart nodig met een minimale U3 snelheidsklasse en Class 30 video rating.

Inclusief adapter

De micro SD kaart Elite van Silicon Power wordt geleverd inclusief adapter. Hiermee kunt u het formaat van de kaart aanpassen van micro SD naar SD. Wanneer u meerdere camera’s gebruikt die Secure Digital kaarten van verschillende formaten nodig hebben, dan komt deze adapter goed van pas. Tevens kunt u het kleine geheugenkaartje uit uw smartphone halen, in de adapter schuiven en vervolgens eenvoudig bestanden overzetten naar een harde schijf via de SD slot op uw computer of laptop. De overdracht van bestanden zal overigens met een snelheid tot 85 MB/s volbracht worden. Op uw computer kunt u ook de gratis SP widget installeren waarmee u automatische backups, encryptie en cloud opslag voor uw bestanden kunt regelen.

De Silicon Power - Elite Class10 SDXC geheugenkaart is geschikt voor het vastleggen van hoge kwaliteit afbeeldingen en 1080p full-HD video's, Gratis-download SP Widget software biedt krachtige functies, zoals data backup & restore, AES 256-bit encryptie en cloud-opslag.

Micro SDXC geheugenkaart,
Merk: Silicon Power - Elite Class10,
Inclusief: adapter van Micro SD naar SD,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 128 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie