Micro SD kaart - 128 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Micro SDXC geheugenkaart - 128 GB Micro SDXC geheugenkaart,rnMerk: Strontium - Nitro A1,rnLeessnelheid: 100 MB/s,rnSchrijfsnelheid: 100 MB/s,rnOpslagcapaciteit: 128 GB
Micro SD kaart - 128 GB
   
Merk: Strontium - Nitro A1 - SDXC,
Extra: Inclusief SD kaart adapter,
Leessnelheid: 100 MB/s,
Schrijfsnelheid: 100 MB/s,
Opslagcapaciteit: 128 GB.
Productcode: 1657453
voorraad: 27
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 36,99
€ 43,49 € 36,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1657453
Meer informatie over dit product

De Strontium Nitro 128gb micro sd kaart biedt u de mogelijkheid om een zeer grote hoeveelheid extra bestanden op uw mobiele apparaten op te slaan. Voor de meeste smartphones is 128 GB extra meer dan een verdubbeling van de interne opslagcapaciteit van het apparaat. Op het aantal gigabytes kunt u tienduizenden foto’s en tot wel 6 uur aan 4K video-opnamen kwijt. De prestaties die de micro SD kaart levert op het gebied van de snelheid waarmee data uitgelezen en weggeschreven wordt zijn uitstekend. De kaart uit de Nitro productlijn van Strontium heeft een A1 rating en valt binnen de snelheidsklasse UHS-I U3. De maximale leessnelheid bedraagt 100 MB/s en ook de schrijfsnelheid is 100 MB/s.

Snelheid

Met een grote capaciteit voor de opslag van bestanden, zoals de Strontium Nitro 128gb micro sd kaart u kan bieden, is het ook nodig dat de geheugenkaart een grote lees- en schrijfsnelheid kan leveren. Er moeten namelijk 128 gigabytes uitgelezen worden als u een bestand van de micro SD kaart wilt laden. De leessnelheid van 100 MB/s zal ervoor zorgen dat dit razendsnel gebeurt. Tevens zullen mensen die behoefte hebben aan een dergelijke hoge opslagcapaciteit ook hoge eisen stellen aan het gebruik van hun mobiele apparatuur. U wilt bijvoorbeeld video’s opnemen in 4K beeldkwaliteit of een groot aantal foto’s in korte tijd maken met de burst-mode van uw camera. Hier is een hoge schrijfsnelheid voor nodig. 100 MB/s stelt u in staat om de grote bestanden razendsnel op het geheugen weg te schrijven, zodat u door kunt blijven gaan met filmen en foto’s maken.

4K video

Voor het opnemen van video’s in 4K Ultra HD kwaliteit moet het geheugenkaartje in uw camera aan minimale vereisten voldoen. De Strontium Nitro 128gb micro sd kaart voldoet ruimschoots aan deze eisen. Het product heeft een snelheidsklasse van UHS-I U3. Micro SD kaarten met deze technologie kunnen bestanden met een minimale snelheid van 30 MB per seconde opslaan. Deze snelheid is minimaal nodig wanneer u 4K video-opnamen wilt maken. Video’s van een dermate hoge beeldkwaliteit zijn namelijk zeer grote bestanden. Om deze in dezelfde snelheid weg te schrijven als ze worden opgenomen heeft u een geheugenkaart nodig met een UHS-I U3 snelheidsklasse nodig.

A1 rating

Naast de UHS-I U3 snelheidsklasse heeft dit product ook een A1 rating. Deze specificaties zijn van belang als u van plan bent om de micro SD kaart in uw smartphone of tablet te gebruiken. De rating geeft namelijk aan welke snelheid u kunt verwachten bij het laden van applicaties op deze apparaten. De 128 GB extra opslagcapaciteit wilt u in dit geval uiteraard ook graag gebruiken om een grote hoeveelheid applicaties op uw telefoon te installeren. Met een A1 rating heeft u de zekerheid dat het opstarten en gebruik van de apps sneller dan normaal zal geschieden. De minimale willekeurige leessnelheid bedraagt 1500 IOPS en de schrijfsnelheid 500 IOPS met een A1 rating SD kaart.

Merk: Strontium - Nitro A1 - SDXC,
Extra: Inclusief SD kaart adapter,
Leessnelheid: 100 MB/s,
Schrijfsnelheid: 100 MB/s,
Opslagcapaciteit: 128 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie