Micro SD kaart - 64 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Micro SDXC geheugenkaart - 64 GB Opslagcapaciteit: 64 GB
   
Merk: Strontium - Nitro 566X - SDXC,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 20 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.
Productcode: 1655315
voorraad: 57
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 16,99
€ 21,19 € 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1655315
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 16,99
Meer informatie over dit product

Wilt u het geheugen van uw smartphone, tablet of een ander mobiel apparaat uitbreiden? De Strontium Nitro 64gb micro sd kaart kan deze wens voor u verwezenlijken en heeft alle eigenschappen om de taak boven verwachting te vervullen. U kunt van deze micro SD kaart een leessnelheid van 85 MB/s verwachten en een schrijfsnelheid van 20 MB/s. Snel genoeg om bestanden zonder haperingen op te slaan en de opslagcapaciteit van 64 GB in een fractie van een seconde volledig uit te lezen. De snelheid van lezen en schrijven zal in ieder geval de prestaties van uw mobiele apparaten niet belemmeren. Tevens is een positieve eigenschap dat het kaartje bestand is tegen water, temperatuurwisselingen, magnetische velden en röntgenstraling.

Snelheidsklassen

Voor het optimaal gebruik van uw smartphone, tablet of camera moet de geheugenkaart die u hierin gebruikt aan minimale eisen voldoen. Deze eisen hebben voornamelijk betrekking op de lees- en schrijfsnelheid die geleverd moet worden. In de gebruiksaanwijzing van uw apparaat staat meestal een minimale snelheidsklasse aangegeven. De snelheidsklassen waar de Strontium Nitro 64gb micro sd kaart binnen valt zijn klasse 10, UHS-I en U1. Heel eenvoudig uitgelegd betekent dit dat het kaartje de technologie bevat om het lezen en schrijven van bestanden altijd met minimaal 10 MB/s te laten verlopen. De maximale snelheid ligt echter nog een stuk hoger. De schrijfsnelheid is met 20 MB/s dubbel en de leessnelheid is met 85 MB/s zelfs acht keer hoger. Dit zijn de snelheden die u tijdens het gebruik van het geheugenkaartje de meeste tijd wel kunt verwachten.

64 GB SDXC kaart

Tevens belangrijke informatie die u in de gebruiksaanwijzing van uw mobiele apparaat moet vinden is of deze compatibel is met SDXC. De nieuwere apparaten die na 2010 zijn uitgebracht voldoen eigenlijk allemaal wel zonder uitzondering aan deze eis. De reden dat de compatibiliteit vereist is, heeft te maken met de opslagcapaciteit van 64 GB van de Strontium micro SD kaart. Op dit aantal gigabytes kunt u meer dan 13.000 hoge kwaliteit foto’s en tot 16 uur Full HD video’s opslaan. De Strontium Nitro 64gb micro sd kaart zit met deze opslagcapaciteit echter wel in de SDXC-categorie en het apparaat waarin u het kaartje wilt gebruiken moet ook in staat zijn om deze technologie te ondersteunen.

Bescherming

Mobiele apparatuur gebruikt u op een andere manier dan bijvoorbeeld een grote DSLR-camera. De dure fotocamera hangt u met een koord om uw nek en zal u tijdens het gebruik met beide handen ondersteunen. Uw smartphone of een kleine mobiele camera gebruikt u op een heel andere manier. Een video opnemen of een foto maken doet u met een hand en op de momenten dat het apparaat niet gebruikt wordt steekt u deze in uw broekzak of tas zonder hier verder nog veel aandacht aan te geven. De reden waarom we u dit vertellen is dat voor micro SD kaarten die in mobiele apparatuur worden gebruikt, de bescherming tegen water, temperatuurwisselingen, magnetische velden en röntgenstraling nog vele malen belangrijker is. Met dit product van Strontium in uw smartphone of actioncamera hoeft u zich geen zorgen te maken dat opgeslagen data verloren gaat als u het apparaat in het water laat vallen of een nacht buiten in de vrieskou laat liggen.

Micro SDXC geheugenkaart,
Merk: Strontium - Nitro 566X,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 20 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie