Micro SD kaart - 32 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Micro SDHC geheugenkaart - 32 GB Opslagcapaciteit: 32 GB
   
Merk: Strontium - Nitro 466X - SDHC,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 20 MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1655314
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 7,99
€ 11,71 € 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1655314
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De eigenschappen van de Strontium Nitro 32gb micro sd kaart maken dit product de ideale oplossing voor de dataopslag van alle soorten mobiele apparaten. Laten we beginnen met de 4-voudige bescherming tegen water, temperatuur, magneten en röntgen. De bestendigheid tegen deze schadelijke effecten zorgt ervoor dat de bestanden op het kaartje in alle mogelijke omstandigheden veilig opgeslagen zijn. U kunt de Micro SD kaart hierdoor in actioncamera’s en drones stoppen en deze in de meest extreme situaties gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verlies van de opgeslagen bestanden. Voor deze doeleinden komt ook de leessnelheid tot 85 MB/s en de schrijfsnelheid van 20 MB/s goed van pas.

Micro SDHC

Met een opslagcapaciteit van 32 GB is dit een geheugenkaart in de Micro SDHC-categorie. De Strontium Nitro 32gb micro sd kaart kunt u hierdoor gebruiken in apparaten die SDHC of SDXC ondersteunen. Kijk op het SD slot van uw mobiele apparaat of deze lettercombinatie hierop vermeld staat. Let op dat als u een SDHC-apparaat heeft dat u hier geen Micro SDXC-kaarten in kunt gebruiken. Deze Micro SD kaart met 32 GB geeft u in dat geval de grootste opslagcapaciteit die uw apparaat kan verwerken. Het is echter een behoorlijke ruimte voor de opslag van bestanden waar de meeste gebruikers zeker voldoende aan zullen hebben. U kunt hier namelijk tot 8 uur aan Full HD video-opname op kwijt.

Leessnelheid

Een eigenschap waar de Strontium Nitro 32gb micro sd kaart mee weet te imponeren is de leessnelheid. Deze kan namelijk oplopen tot 85 MB/s. Zo snel uitlezen van bestanden betekent dat u niet hoeft te wachten als u opgenomen foto’s en video’s op uw camera of mobiele telefoon wilt terugkijken. Ook het overschrijven van bestanden vanaf het geheugenkaartje naar een ander apparaat zal razendsnel voltooid worden als dit met een snelheid van 85 MB per seconden wordt uitgevoerd. De klassen waarin het product valt zijn snelheidsklasse 10, UHS-I en U1. Deze classificaties hebben voornamelijk betrekking op de schrijfsnelheid. Het schrijven van data zal minimaal met 10 MB/s gaan, maar deze geheugenkaart kan ook de dubbele snelheid van 20 MB/s aan.

Voor mobiel

Micro SD kaarten worden in de meeste gevallen gebruikt in mobiele apparaten. Het microformaat van het geheugenkaartje zorgt ervoor dat fabrikanten deze apparaten ook zo klein mogelijk kunnen houden. Dit product is volgens Strontium perfect voor het gebruik in Android smartphones en tablets. U kunt de SD kaart echter ook prima in mobiele apparaten gebruiken met een ander besturingssysteem, zoals iOS van Apple of Windows van Microsoft. De bestendigheid tegen water, temperatuur, magneten en röntgen maken het kaartje ook perfect geschikt om te dienen als opslagcapaciteit voor een actioncamera. Met deze kleine camera’s, die u aan uw lichaam kunt vastmaken bij het beoefenen van extreme sporten, kunt u dan tot 8 uur aan Full HD video’s opnemen.

Micro SDHC geheugenkaart,
Merk: Strontium - Nitro 466X,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 20 MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie