Micro SD kaart - 16 GB

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Micro SDHC geheugenkaart - 16 GB Opslagcapaciteit: 16 GB
   
Merk: Strontium - Nitro 433X - SDHC,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 20 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 1655313
voorraad: 290
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,49
€ 6,49 € 5,49 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1655313
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,49
Meer informatie over dit product

Om het geheugen van uw mobiele apparatuur zoals smartphone, tablet of camera uit te breiden, is er eigenlijk geen betere keuze dan de Strontium Nitro 16gb micro sd kaart. Een micro formaat SD kaart met een opslagcapaciteit van 16 GB, een leessnelheid tot 85 MB/s en schrijfsnelheid tot 20 MB/s. Deze geheugenkaart kan indrukwekkende prestaties leveren en zal de mogelijkheden van uw apparatuur hierdoor zeker niet belemmeren. De UHS-I Klasse 10 classificering zorgt ervoor dat een continue opname van foto’s en het opnemen van Full HD kwaliteit video geen enkel probleem zal opleveren. Uw bestanden worden ook veilig bewaard door de bestendigheid tegen water, magneten, röntgen en extreme temperatuurverschillen. Daarbij komt ook nog eens dat dit product voor een vele malen lagere prijs te koop is dan Micro SD kaarten met vergelijkbare specificaties.

Lees- en schrijfsnelheid

De Strontium Nitro 16gb micro sd kaart is een Klasse 10, UHS-I, U1 uitvoering. Deze classificaties van het product garanderen een lees- en schrijfsnelheid van minimaal 10 MB/s. Genoeg om Full HD video’s op te nemen of razendsnel achter elkaar foto’s te maken met uw camera of smartphone. De bestanden worden in een dermate hoog tempo op de kaart opgeslagen dat de activiteit zonder vertragingen is uit te voeren. Deze micro SD kaart van Strontium is echter tot nog hogere snelheden in staat. De leessnelheid kan namelijk oplopen tot een indrukwekkende 85 MB/s en ook de schrijfsnelheid zal vaker rond het maximum van 20 MB/s liggen. Wanneer u data wilt overschrijven naar bijvoorbeeld uw computer dan zal deze taak met een ultra-high transfer rate tot 85 MB/s volbracht worden.

4-voudige bescherming

Om u een idee te geven van de hoeveelheid data die u op de Strontium Nitro 16gb micro sd kaart kunt opslaan, hebben we voor enkele veelvoorkomende bestanden berekend hoeveel hiervan in 16 gigabytes passen. Zo kunt u bijvoorbeeld 6552 foto’s gemaakt met een 5 megapixelcamera of 3276 foto’s van een 10 megapixelcamera op de geheugenkaart kwijt. Standaard kwaliteit video 88 uur en Full HD kwaliteit beeldmateriaal 4 volledige uren. Deze bestanden kunt u ook nog eens veilig bewaren op de Micro SD kaart vanwege de 4-voudige bescherming. Het product van Strontium is namelijk bestand tegen röntgenstraling, magneten, temperatuurverschillen en water. In de meest extreme omstandigheden kan uw data niks overkomen.

Compatibiliteit

De classificatie Klasse 10, UHS-I en U1 zorgen ervoor dat de Micro SD kaart compatibel is met de meest moderne mobiele apparaten. Het product kan moeiteloos meekomen met de prestaties van de nieuwste smartphones, tablets, camera’s en andere apparatuur. Ook belangrijke informatie wat betreft de compatibiliteit is de opslagcapaciteit van 16 GB. Hieraan kunt u namelijk afleiden dat het om een SDHC-product gaat. Uw mobiele apparaat moet daarom ook geschikt zijn voor Micro SD High Capacity kaarten zijn. Tenzij uw smartphone of camera al vele jaren oud is, zal dit zeker wel het geval zijn. De nieuwste apparaten ondersteunen zelfs SDXC-kaarten met een nog hogere capaciteit. De SDHC-kaart zal hierin ook functioneren.

Micro SDHC geheugenkaart,
Merk: Strontium - Nitro 433X,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 20 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie