Micro SD kaart - 32 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Silicon Power - SDHC Elite Class10,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 40 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1376033
€ 15,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1376033
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 15,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Voor de uitbreiding van het geheugen van uw smartphone is de Silicon Power 32GB micro SD kaart een van de beste opties in het assortiment van onze webshop. Het is een product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u bijvoorbeeld een indrukwekkende leessnelheid van 40 MB/s en een schrijfsnelheid van 15 MB/s verwachten. Ook de extra opslagcapaciteit van 32 GB die u met de geheugenkaart kunt verwezenlijken is een hoeveelheid waar de meeste smartphonegebruikers meer dan genoeg aan hebben. Het product is ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop. De micro SDHC- geheugenkaart is met klassen UHS-I U1 en Class 10 tevens uitstekend geschikt voor het DSLR camera’s waarmee u hoge kwaliteit foto’s en full HD video-opnamen wilt maken.

Micro SDHC

De Silicon Power 32GB micro SD kaart is geschikt voor alle apparaten die SDHC of SDXC compatibel zijn. 32 GB is de maximale opslagcapaciteit die mogelijk is voor een micro SDHC geheugenkaart. U kunt controleren of uw apparaat compatibel is met deze techniek door te kijken of u de vierlettercombinatie bij de SD kaart slot of in de gebruiksaanwijzing ziet staan. Als u hier de letters SDXC ziet staan dan kan het geheugenkaartje ook in het apparaat gebruikt worden. Door de meegeleverde adapter maakt het niet uit of u een micro- of standaardformaat SD kaart nodig heeft. De adapter stelt u namelijk in staat om eenvoudig het formaat aan te passen. De prestaties blijven met of zonder adapter hetzelfde.

40 MB/s leessnelheid

Gesproken over de prestaties, de Silicon Power 32GB micro SD kaart heeft een leessnelheid van 40 MB/s en een schrijfsnelheid van 15 MB/s. Met een snelheid van 40 MB per seconde is de volledige opslagruimte in zeer korte tijd uit te lezen. Een bestand laden dat op de geheugenkaart staat opgeslagen zal hierdoor nooit lang duren. Ook het overschrijven van bestanden naar bijvoorbeeld de harddisk van uw computer zal weinig tijd in beslag nemen. De schrijfsnelheid zal altijd tussen de 10 en 15 MB per seconde liggen. 15 MB/s is de maximale schrijfsnelheid en met de UHS-I U1 Class 10 technologie is een minimale snelheid van 10 MB/s gegarandeerd. Full HD video-opname of continu HD foto’s nemen is geen enkel probleem. Voor video-opname in 4K kwaliteit heeft u een hogere snelheidsklasse nodig.

Databescherming

Op Secure Digital geheugenkaarten zijn uw bestanden veilig opgeslagen. Micro SD kaarten hebben geen bewegende onderdelen die kapot kunnen gaan en ervoor kunnen zorgen dat u geen toegang meer hebt tot uw bestanden. Daarbij heeft dit product ook nog een aantal extra eigenschappen die een optimale databescherming garanderen. Zo heeft de geheugenkaart succesvol meerdere testen doorstaan waarmee is aangetoond dat deze bestand is tegen röntgenstralen, schokken en water. Uniek aan de producten van Silicon Power is de automatische error correctie code, oftewel ECC functie. Als bij de overdracht een fout in een bestand ontstaat dan zal deze functie ervoor zorgen dat deze automatisch gecorrigeerd wordt.

Specificaties

MerkSilicon Power - SDHC Elite Class10
Inclusiefadapter naar SD
Leessnelheid40 MB/s
Schrijfsnelheid15 MB/s
Opslagcapaciteit32 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie