Micro SD kaart - 64 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Micro SD kaart - 64 GB Opslagcapaciteit: 64 GB
   
Merk: Silicon Power - SDXC Superior Pro,
UHS-3 Hoge schrijfsnelheid voor 4K film,
Leessnelheid: 90 MB/s,
Schrijfsnelheid: 80 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.

Productcode: 1373365
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 37,99
€ 37,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1373365
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De slimme Silicon Power SDHC Superior Pro UHS-3 64 GB kan worden gebruikt wanneer u meer ruimte nodig heeft voor uw foto’s, video’s en andere bestanden. Deze flash card heeft een Class 10 UHS-1 U3 snelheidsclassificatie en een opslagruimte van 64 GB. Ook is deze krachtige geheugenkaart voorzien van een extra adapter zodat u de micro SD kaart ook als gewone SD kaart kunt gebruiken, bijvoorbeeld in uw digitale camera. Met deze kaart kunt u high-speed fotograferen en video’s afspelen in Ultra HD. Let op: wilt u deze micro SD kaart gebruiken om het geheugen van uw telefoon uit te breiden? Dan moet u er zeker van zijn dat u een smartphone heeft met geheugen dat u kunt uitbreiden.

Handig voor videoliefhebbers

De Silicon Power SDHC Superior Pro UHS-3 64 GB voorziet uw apparaten van 64 GB extra geheugen. Dit is natuurlijk handig wanneer u graag foto’s maakt of wanneer u voor uw werk veel met fotobestanden werkt. Maar ook videoliefhebbers kunnen hiermee hun hart ophalen. 64 GB staat gelijk aan ruim 24.000 foto’s (8 megapixel) of 14 uur aan videomateriaal (9 Mbps). De kaart heeft een indrukwekkende schrijfsnelheid van 80 MB/s, wat zorgt voor een zeer snelle dataoverdracht. De leessnelheid van deze flash card is 90 MB/s. De kaart is compatibel met verschillende soorten mobiele digitale apparaten die SDHC-, SDXC- en 4K display ondersteunen.

SP Widget: handige extra functies

Special voor Silicon Power-gebruikers is het mogelijk om de SP Widget gratis te downloaden. Dit biedt u handige functies zoals wachtwoordbeveiliging, het maken van een back-up of het herstellen van uw bestanden en efficiënte opslag in de cloud. Ook is deze geheugenkaart bestand tegen diverse invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld water, stof en trillingen. Tevens is de micro SD kaart uitgerust met een handige en automatische foutcorrectiecode (ECC), waardoor foutieve gegevens automatisch gecorrigeerd worden.

Micro SDXC geheugenkaart,
Merk: Silicon Power - Superior Pro,
UHS-3 Hoge schrijfsnelheid voor 4K film,
Leessnelheid: 90 MB/s,
Schrijfsnelheid: 80 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie