Kaarthouder

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Slim Box,
Materiaal: Kunststof,
Max. kaarten: 2 stuks,

Productcode: 1355318
voorraad: 228
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 4,99
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1355318
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

Als u vaker SD kaarten verwisselt of verplaatst, dan is een goede beschermbox in de vorm van de kaarthouder HAMA 777148 geen overbodige luxe. Niet alleen beschermt dit product tegen beschadiging van uw geheugenkaarten en daarmee van uw digitale data. Ook bent u zo verzekerd van een systeem waarmee u uw kaarten makkelijk terugvindt. De kaart is geschikt voor 2 kaartjes, namelijk een micro SD kaart en een SD kaart. Let wel: u kunt van elke soort kaart er 1 opbergen in deze handige doos.

Extra's

Een voordeel van de kaarthouder HAMA 777148 is dat de box van transparant kunststof is vervaardigd. Dat betekent dat u in een oogopslag ziet wat er zich in de doos bevindt en of er wel een geheugenkaart in is opgeborgen. Verder zijn de afmetingen handig, de box is met 4 mm uitermate plat en smal. Ongeacht hoeveel van deze doosjes u in huis haalt, u bespaart er altijd plaats mee. Ten slotte: hoewel het flexibel materiaal betreft dat ook nog eens transparant is, is deze box onbreekbaar.

Materiaal: kunststof,
Maximaal aantal kaarten: 2 stuks,
Geschikt voor: micro SD & SD kaart.

Specificaties

TypeSlim Box
MateriaalKunststof
Max. kaarten2 stuks
Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie