Micro SD kaart - 32 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Silicon Power - SDHC Superior Pro,
UHS-3 Hoge schrijfsnelheid voor 4K film,
Leessnelheid: 90 MB/s,
Schrijfsnelheid: 80 MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1343094
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 27,99
€ 27,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1343094
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Uw gegevens veilig opslaan kan met de handige Silicon Power SDHC Superior Pro UHS-3 32 GB. Deze flash card heeft een Class 10 UHS-1 U3 snelheidsclassificatie en een opslagruimte van 32 GB en maakt deel uit van de Superior-reeks van Silicon Power. Ook is de kaart voorzien van een handige adapter, zodat u dit product kunt gebruiken voor apparaten waar geen micro SD kaart in past. Met deze geheugenkaart kunt u moeiteloos high-speed fotograferen en filmen in Ultra HD, terwijl de beelden altijd scherp en mooi blijven. Tevens is het mogelijk om 3D games op te slaan op deze kaart.

Handig accessoire voor gamers

De Silicon Power SDHC Superior Pro UHS-3 32 GB heeft een indrukwekkende schrijfsnelheid van 80 MB/s, wat zorgt voor een zeer snelle dataoverdracht. De leessnelheid van deze flash card is 90 MB/s. De kaart is compatibel met verschillende soorten mobiele digitale apparaten die SDHC-, SDXC- en 4K display ondersteunen. Dit product beschikt tevens over een royale opslagcapaciteit van 32 GB. Hierdoor kunt u op deze flash drive ruim 12.000 foto’s (8 megapixel gemiddelde kwaliteit van foto’s die u maakt met een smartphone), 7 uur aan video-opnames en meer dan 8000 audiobestanden kwijt. Maar ook wanneer u een fervent gamer bent is deze geheugenkaart een handig accessoire.

Duurzame geheugenkaart

Deze micro SD kaart van Silicon Power is niet alleen erg krachtig, maar gaat ook zeer lang mee. Dit komt doordat deze geheugenkaart bestand is tegen invloeden van buitenaf (zoals stof en water) en röntgenbestendig is. Voor nog meer gebruiksgemak kun u gratis de SP Widget downloaden. Dit biedt u handige functies zoals het maken van een back-up of het herstellen van uw bestanden, efficiënte opslag in de cloud en software-encryptie (AES 256-bit) door middel van wachtwoordbeveiliging.

Specificaties

MerkSilicon Power - SDHC Superior Pro
UHS-3 Hoge schrijfsnelheid voor 4K film
Leessnelheid90 MB/s
Schrijfsnelheid80 MB/s
Opslagcapaciteit32 GB
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie