Micro SD kaart - 8 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Micro SD kaart - 8 GB Opslagcapaciteit: 8 GB
   
Merk: Silicon Power - SDHC Elite Class10,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 40 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.

Productcode: 1301911
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 6,99
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1301911
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Silicon Power 8gb micro sd kaart is het product dat u moet kopen wanneer u graag wat extra capaciteit voor de opslag van foto’s, video’s en mobiele apps op uw smartphone of tablet wilt hebben. De geheugenkaart heeft een leessnelheid die maximaal kan oplopen tot 40 Mb/s en een maximale schrijfsnelheid van 15 MB/s. De snelheidsklasse is Class 10 U1. Dit geeft u de zekerheid dat de snelheid bij het schrijven en lezen van bestanden op ieder moment minimaal 10 Mb/s zal zijn. U kunt hierdoor de micro SD kaart in uw smartphone of tablet stoppen en met de camera van het apparaat 1080p Full HD video’s opnemen en continu HD foto’s achter elkaar nemen.

Elite Class 10

SD kaarten van zowel het standaard als micro formaat hebben diverse klassen waarmee de snelheden worden aangegeven die u minimaal kunt verwachten bij het uitlezen en wegschrijven van bestanden. Zo heeft deze kaart uit de Elite productlijn van Silicon Power bijvoorbeeld een UHS-I U1 snelheidsklasse en een Class 10 video rating. De klassen zijn een specificatie die u een indicatie geven wat u allemaal met uw mobiele telefoon of tablet kunt doen wanneer de uitbreiding van het geheugen met deze kaart is geregeld. UHS-I U1 en Class 10 is de klasse die u nodig heeft voor het opnemen van Full HD video. De 1080 pixel beelden die u vastlegt worden snel opgeslagen, zodat u lekker door kunt blijven filmen.

Met adapter

De Silicon Power 8gb micro sd kaart wordt geleverd met een adapter. Deze adapter stelt u in staat om het micro SD formaat van de geheugenkaart om te zetten naar een standaard SD kaart formaat. Het is daardoor mogelijk om eenvoudig de bestanden die hierop zijn opgeslagen over te zetten naar bijvoorbeeld uw laptop. U stopt in dat geval de micro SD kaart in de adapter en vervolgens in de SD slot van uw computer. Het is een eigenschap die goed van pas komt omdat de opslagcapaciteit van het product aan de bescheiden kant is. 8 GB is genoeg capaciteit voor 3000 foto’s 8 MP of 1 uur en 45 minuten 9Mbps video. Dit lijkt veel maar in de praktijk zal de 8 gigabytes al snel gevuld zijn. De adapter komt dan goed van pas om bestanden over te zetten naar een ander apparaat.

SP Widget software

Met de aankoop van een micro SD kaart van Silicon Power krijgt u ook de mogelijkheid om de SP Widget software gratis te downloaden. Deze software geeft u allerlei nieuwe mogelijkheden met de geheugenkaart van uw mobiele apparatuur. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om data te herstellen of hier automatisch een backup van te maken. Tevens kunt u de opgeslagen bestanden met een 256-bit AES encryptie versleutelen, zodat personen zonder een wachtwoord deze niet kunnen uitlezen. Als laatste heeft u gratis toegang tot cloud opslag waar uw bestanden nooit verloren zullen worden. Op de geheugenkaart zelf zijn uw bestanden ook extreem veilig, want deze is bestand tegen schokken, water en röntgenstraling.

Voorzien van automatische foutcorrectiecode (ECC) functie,
Gratis-download SP Widget software biedt krachtige functies, zoals data backup & restore, AES 256-bit encryptie en cloud-opslag voor een efficiënte data management,

Micro SDHC geheugenkaart,
Merk: Silicon Power - Elite Class10,
Inclusief: adapter van Micro SD naar SD,
Leessnelheid: 40 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie