Micro SD kaart - 64 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Silicon Power - SDXC Elite Class10,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.
Productcode: 1301112
€ 29,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1301112
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 29,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Silicon Power 64GB micro SD kaart biedt opslagcapaciteit voor duizenden foto’s en vele uren aan video-opnamen voor uw camera, tablet of smartphone. Als u van plan bent om de geheugenkaart in uw mobiele telefoon te gebruiken, dan kunt u ook tientallen apps op de extra opslagruimte installeren. Dit product is perfect geschikt voor telefoons en camera’s waarvan u de uitgebreide mogelijkheden ten volste wilt benutten. De micro SDXC kaart heeft een ruime opslagcapaciteit van 64 GB en kan met behulp van de meegeleverde adapter zowel als micro en als standaard formaat SD kaart gebruikt worden. Door de leessnelheid van 85 MB/s kunnen opgeslagen bestanden zeer snel worden uitgelezen of overgezet naar een ander apparaat.

Silicon Power Elite

De Silicon Power 64GB micro SD kaart is een geheugenkaart uit de Elite productlijn van de fabrikant. Alle kaarten uit deze lijn hebben een UHS-I U1 classificatie en Class 10 video rating. De classes geven aan wat je minimaal aan snelheid voor het lezen en schrijven van bestanden kunt verwachten. In het geval van de UHS-I snelheidsklasse U1 is dit een minimale snelheid van 10 MB/s. De classificatie betekent dat u altijd genoeg schrijfsnelheid zult hebben om continu HD foto’s te blijven nemen en Full HD video’s op te nemen zonder dat u met haperingen te maken krijgt. De classes geven de minimale snelheid aan, maar in veel gevallen zullen de prestaties veel meer in de buurt van de maximale leessnelheid van 85 MB/s en 15 MB/s voor de schrijfsnelheid liggen.

Micro SDXC kaart

Met een opslagcapaciteit van 64 GB is dit een micro SDXC kaart. Een grote extra opslagruimte die natuurlijk goed van pas komt als u het geheugen van uw smartphone, tablet of camera uit wilt breiden. U moet echter wel zeker weten dat het apparaat, waarin u de geheugenkaart wilt gebruiken, ook SDXC technologie ondersteunt. Of dit zo is kunt u vaststellen door op zoek te gaan naar het logo op het SD slot van het apparaat of in de gebruiksaanwijzing. Als de ondersteuning er is, dan kunt u deze micro SD kaart gebruiken en hier onder andere 24.000 foto’s in een 8 megapixel kwaliteit of 14 uur en 10 minuten aan full HD video opgenomen met 9 megabits per seconde op opslaan.

Foto’s en video’s

De meeste mensen zullen de uitgebreide opslagcapaciteit van de Silicon Power 64GB micro SD kaart gebruiken voor het opslaan van foto’s en video’s. Dit is het geval als u de geheugenkaart in een camera gebruikt, maar ook als u van plan bent om hiermee het geheugen van uw smartphone of tablet uit te breiden. Om deze reden geven wij u graag nog wat aanvullende informatie over de opslag van foto- en videobestanden op een kaart met UHS-I U1 classes en Class 10 video rating. Deze behalen een schrijfsnelheid van minimaal 10 MB/s. Deze snelheid is voldoende om probleemloos full HD video’s op te nemen en snel achter elkaar HD kwaliteit foto’s te maken. Indien u een nog hogere beeldkwaliteit wenst, zoals 4K video’s, dan is de snelheid niet voldoende en moet u een micro SD kaart met een hogere schrijfsnelheid kopen.

Specificaties

MerkSilicon Power - SDXC Elite Class10
Inclusiefadapter naar SD
Leessnelheid85 MB/s
Schrijfsnelheid15 MB/s
Opslagcapaciteit64 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie