Micro SD kaart - 16 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Micro SDHC geheugenkaart - 16 GB Opslagcapaciteit: 16 GB
   
Merk: Silicon Power - SDHC Elite Class10,
Inclusief: adapter naar SD,
Leessnelheid: 40 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 1280136
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 7,99
€ 7,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1280136
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Silicon Power 16GB micro SD kaart kunt u gebruiken om de opslagcapaciteit van bijvoorbeeld uw smartphone uit te breiden. De micro SD kaart is compatibel met alle soorten mobiele apparaten. Daarbij maakt de meegeleverde adapter het mogelijk om hetzelfde geheugenkaartje ook te gebruiken in apparaten die een standaard formaat SD kaart nodig hebben voor de opslag van bestanden. Dit is een product uit de Elite serie van Silicon Power met UHS-I U1 en Class 10 klassen. De lees- en schrijfsnelheid ligt hierdoor een stuk hoger dan bij de standaard productlijn van de fabrikant. Wat betreft de prijs zit er weinig verschil tussen de twee opties. De 16 gigabytes Elite variant is daardoor de betere keuze als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Opslagruimte

De opslagcapaciteit van de Silicon Power micro SD kaart is 16 GB. Als u wat extra opslagruimte voor uw mobiele telefoon wilt hebben, dan is dit een uitstekende hoeveelheid. U kunt hierop namelijk 6000 foto’s gemaakt met een 8 megapixel camera, 3 en half uur aan Full HD video of tientallen extra apps opslaan. Indien u van plan bent om het geheugenkaartje voor een navigatiesysteem te gebruiken, dan kunt u met gemak hier een gedetailleerde kaart van de hele wereld op kwijt. Met de kaart in uw MP3-speler heeft u ruimte voor de opslag van 4000 liedjes. De opslagcapaciteit van 16 GB maakt dit een SDHC kaart. Als deze combinatie van vier letters of de afkorting SDXC op de SD slot van uw apparaat staat dan kunt u met dit product de uitbreiding van het geheugen verzorgen.

UHS-I U1 Class 10

Alle producten uit de Elite reeks van Silicon Power vallen in de UHS-I U1 en Class 10 snelheidsklassen. De Silicon Power 16GB micro SD kaart heeft dus ook deze specificaties. De klassen geven aan dat u een minimale lees- en schrijfsnelheid van 10 MB/s gegarandeerd is. Deze combinaties van letters en cijfers zullen u waarschijnlijk niet veel zeggen. Misschien dat u wel weet dat 10 MB per seconden betekent dat u een gigabyte aan data in 100 seconden over kunt schrijven van de micro SD kaart naar een ander apparaat. Belangrijker is wat dit voor het gebruik in de praktijk betekent. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten dat u met deze snelheden probleemloos Full HD video-opnamen kunt maken.

Laag stroomverbruik

Door de wijze waarop Silicon Power de Elite reeks producten heeft gemaakt, hebben deze zeer weinig stroom nodig om te functioneren. Het lage stroomverbruik maakt de micro SD kaart uitermate geschikt voor het gebruik in smartphones en tablets. Het opslaan en laden van bestanden via het geheugen zal dan namelijk niet ten koste gaan van de batterijduur, zodat u uw smartphone zo lang mogelijk onafgebroken kunt blijven gebruiken. De eigenschap komt ook goed van pas bij het gebruik van de geheugenkaart in andere soorten mobiele apparaten. Dit kunnen onder andere navigatiesystemen, MP3-spelers of digitale camera’s zijn. Ook deze apparaten wilt u natuurlijk ook zo lang mogelijk blijven gebruiken zonder de noodzaak voor het opladen van de batterij.

De micro SDHC-geheugenkaart is speciaal ontworpen voor mobiele telefoons, Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Geschikt voor apparatuur die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor,

Micro SDHC geheugenkaart,
Inclusief: adapter van Micro SD naar SD,
Leessnelheid: 40 MB/s,
Schrijfsnelheid: 15 MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie