Geheugenkaart adapter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: SanDis MobileMate Duo,
Geschikt voor: microSD , microSDHC , microSDXC,
Bestandsoverdracht tussen PC en microSD-kaarten,
SD-adapter maakt eenvoudige en probleemloze bestandsoverdracht mogelijk.
Productcode: 1157962
voorraad: 207
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1157962
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

Met het handige en veelzijdige SanDisk MobileMate Duo kunt u uw snelle microSD kaart ook uit laten lezen in apparaten die compatibel zijn met een SD kaart. Met deze handige accessoires, namelijk een snelle USB 2.0-kaartlezer en een krachtige microSD adapter, is een extra drive of andere software niet nodig. Het MobileMate Duo maakt namelijk een simpele plug-and-play installatie mogelijk. Hoe het werkt? Het enige dat u hoeft te doen is het microSD kaartje in de geheugenkaartlezer te plaatsen en deze aan te sluiten op de USB-aansluiting van uw laptop of computer. De lezer is dan ook compatibel met de standaard USB 2.0-aansluitingen, waardoor u met gemak snel al uw bestanden kunt overzetten, openen en opslaan.

Eenvoudig extra geheugen creëren

Het SanDisk MobileMate Duo is ideaal als u meer ruimte wilt creëren voor al uw gegevens en bestanden. De kwaliteit van foto’s, video’s en games gaat immers met grote sprongen vooruit, dus met wat extra geheugen zit u voorlopig goed. Met smartphones maakt u bijvoorbeeld de mooiste foto’s van hoge kwaliteit en met digitale camera’s kunt u video’s opnemen in Full HD of 4K kwaliteit. Maar ook als gameliefhebber bent u gebaat bij meer ruimte: veel populaire spellen zijn soms wel 30 GB. Het geheugenduo van SanDisk is tevens erg compact, waardoor u deze makkelijk kunt opbergen en overal mee naartoe kunt nemen. Zo kunt u ook op kantoor of zelfs onderweg uw bestanden snel en eenvoudig overzetten.

Universeel gebruik

De adapter is ideaal voor universeel gebruik. Dit product is namelijk compatibel met alle gangbare microSD kaarten, micro SDHC kaarten en micro SDXC kaarten in alle capaciteiten en snelheden. De adapter en USB 2.0-aansluiting ondersteunen bovendien diverse computersystemen: van Windows XP en Windows 7 tot MAC OS X 10.1.12 of hoger.

Specificaties

MerkSanDis MobileMate Duo
Geschikt voormicroSD , microSDHC , microSDXC
Bestandsoverdracht tussen PC en microSD-kaarten
SD-adapter maakt eenvoudige en probleemloze bestandsoverdracht mogelijk
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie