Overige Producten 
Kabels 
Account  

Powercube

Powercube is ultracompact

Een van de grootste voordelen van de vormgeving van de blok is de bescheiden ruimte die deze stekkerdoos in beslag neemt. De meeste modellen powercube hebben geen kabel. Dat is wel zo handig als u die ook niet nodig heeft of zelfs echt niet kunt gebruiken op de plek waar u wel een stekkerdoos nodig heeft. Verder kunt u, omdat het apparaat modulair is ontworpen, meerdere blokken aan elkaar klikken en zo constructies bouwen en stapelen met een fiks aantal stroompunten.

4 of 5 vlakken

Een standaard stekkerdoos biedt ruimte voor meerdere stekkers. De powercube doet dat dus ook, maar wel op een slimme manier. Het handig blokje is er vanaf 4 aansluitingen. Dit model biedt behalve de 4 verdeelpunten de mogelijkheid voor bevestiging onder een bureau, aan een meubel of aan een wand. Heeft u die bevestigingsruimte van de powercube niet nodig, kunt u die ruimte gebruiken voor een extra contactdoos waardoor u een model heeft met 5 contactpunten. U kunt het vijfde vlak echter ook gebruiken voor een model met 2 USB poorten bijvoorbeeld voor het laden van tablets en smartphones.

Modellen powercube

U kunt ook kiezen voor modellen met een kabel. De lengte van die kabel varieert van 1,5 tot 3 meter. Deze modellen kennen de benaming extended. Let wel even op het model: er zijn modellen beschikbaar voor de Belgische stekkervariant en voor de stekkers die bijvoorbeeld in Nederland standaard zijn. Veel modellen worden verder standaard geleverd met een mounting docking station en speciaal Cablefix systeem voor het monteren van de powercube en van de kabel.

Slim én knap

Powercubes zijn uitermate slimme en handige kastjes. Ze voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitskenmerken en dragen het TUV, KEMA, ROHS en CE keurmerk. Bovendien is de powercube een RED Dot award winner 2014. De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. Jaarlijks zijn er meer dan 10.000 inzendingen uit 61 landen.

Uw powercube online kopen

Een powercube koopt u online bij Allekabels. Voor een EU versie of voor een Belgisch model Powercube, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een powercube of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie