Overige Producten 
Kabels 
Account  

Aten

4-poorts USB 2.0-switch voor randapparatuur De US424 is een USB-apparaat met vier poorten waarmee randapparatuur gedeeld kan worden. 4 computers kunnen 4 USB-apparaten delen – een toetsenbord, muis en tot aan twee stuks randapparatuur. Dit bespaart de extra kosten die gemaakt worden wanneer voor elke computer een afzonderlijk USB-toetsenbord, muis en andere randapparatuur wordt aangeschaft. Het alles-in-een ontwerp van de US424 maakt een nette en opgeruimde installatie mogelijk – het is niet langer nodig om 4 afzonderlijke USB-kabels op de computer aan te sluiten, wat de warboel van kabels elimineert.

Voor extra gemak kan met de externe poort keuzeschakelaar het bureaublad overzichtelijker gemaakt worden, en de computer geselecteerd worden die de USB-apparaten moet gebruiken. US424 is de ideale manier om USB-randapparatuur te delen in een multimediale kantooromgeving.
€ 34,95
HDMI over Cat5e/6 A/V Receiver Deze HDMI-ontvanger VE800AR versterkt het HDMI-signaal tot 60 meter van de bron via een een enkele Cat5e-kabel en een zender. ATENs. De DDC-poort maakt het gebruik van de display-EDID mogelijk door het eenvoudig aansluiten van een andere Cat5e-kabel. De VE800A ondersteunt HDMI-functies zoals 3D en Deep Color, voor een perfecte beeldbeleving.

Met ATEN EDID-technologie voor de overdracht via een Cat5e-kabel;
Verlenging van 1080p met 40 m; Verlenging van 1080i (HDTV) met 60 m;
Uitstekende videokwaliteit - 1920 x 1200, tot 1080p;
HDMI (3D, Deep Color); Compatibel met HDCP;
Ondersteunt Dolby True HD en DTS HD Master Audio;
8-segments equalizer-aanpassingsschakelaar voor het optimaliseren van de beeldkwaliteit;
DDC-compatibel.
€ 64,95
2-poorts VGA-audio/video-switch Met de VS0201 2-poorts VGA-switch met audio is het mogelijk om twee audio/video-broncomputers aan te sluiten op een enkele monitor of projector met volledige audio, en snel te wisselen tussen de gebruikte apparaten.

VS0201 ingebouwde bi-directionele RS-232 seriële poort voor high-end systeembeheer, en geavanceerd RS-232-beheer. Met de mogelijkheid om high-end seriële beheerapparaten via RS-232-opdrachten te gebruiken is de VS0201 in staat om bestuurd te worden door secundaire systemen met geavanceerde functies zoals; poortwisseling, automatische wisseling, vergrendeling van de drukknoppen op het frontpaneel en Power on-detectie.

De VS0201 is perfect voor gebruik in de vergaderruimte, mediaruimtes, klaslokalen, of welke presentatieomgeving dan ook waarbij meerdere audio-/videobronnen toegankelijk moeten kunnen zijn op een e...
€ 69,95
4-Port HDMI CAT5e/6 Splitter De ATEN VS1804T HDMI Over Cat 5-splitter is de snelste en meest efficiënte manier om HDMI-multimedia-inhoud en HDCP-informatie naar vier beeldschermen te sturen.

De VS1804T is een punt-naar-multipuntsysteem voor de overdracht van HD-beeld en -geluid en stuurt multimedia-inhoud via Cat 5e-kabels in real-time van HDMI-apparaten naar HDMI-weergaveapparaten. Dankzij de overdracht over UTP-kabel kan de afstand tussen de bron en de weergaveapparaten tot 60m bedragen.

De VS1804T-oplossing is ideaal voor elke installatie waarin HDMI-inhoud naar meerdere bestemmingen moet worden geleverd, zoals:
• Digital Signage in een winkel of op een vakbeurs
• Informatie verspreiden op openbare plaatsen (nieuws, vluchttijden van vliegtuigen, dienstregeling voor treinen, aankomst-/vertrekinformatie)
• Bij spor...
€ 413,06
Klantenservice & Informatie