Kabels 
Overige Producten 
Account  

Computer Luidspreker

Computer luidspreker aansluitingen: 2.1, 2.0 of toch liever draadloos?

Voor standaard geluidskwaliteit zijn de 2.0 PC luidspreker sets voldoende. Wanneer u veel films op uw PC kijkt of games speelt, wilt u graag genieten van de beste geluidskwaliteit met een krachtige bass. Hiervoor is een subwoofer vereist, waarmee ook de lage tonen goed hoorbaar worden. Deze subwoofers zijn bij onze 2.1 PC luidspreker sets inbegrepen. Onze computer luidsprekers beschikken verder over een USB of jack aansluiting. Afhankelijk van het model sluit u uw speakers aan op een vrije USB poort of een 3.5mm jack. Deze aansluitkabels zijn altijd inbegrepen. PC luidsprekers kunnen verder van stroom worden voorzien via USB of via netstroom. In het geval van USB voeding kunt u de PC luidsprekers eenvoudig aansluiten op een USB poort van uw pc. U heeft dus geen stopcontact nodig om uw speakers van stroom te voorzien. Ook heeft u tegenwoordig steeds minder vaak audio kabels nodig, zoals bijvoorbeeld bij de computer speakers met bluetooth. Die zijn op meer vlakken erg handig.

Meer opties met Bluetooth computer luidsprekers

Bluetooth is een draadloze verbindingstechniek met een behoorlijk bereik van rond de 15 meter in vogelvlucht. In tegenstelling tot die andere bekende draadloze techniek, infrarood, vereist bluetooth geen directe zichtlijn tussen de apparaten die met elkaar communiceren. Voor computer luidsprekers is dat handig als u ze buiten zicht wilt plaatsen. Uiteraard moet u wel nog het geluid kunnen horen, maar uw opties voor plaatsing zijn in ieder geval groot. U kunt computer luidsprekers kopen waarbij de bluetooth ontvanger is ingebouwd. U kunt echter ook ervoor kiezen om een separate bluetooth ontvanger te koppelen aan uw gewone speakerset. Behalve bluetooth ontvangers hebben wij ook bluetooth zenders in ons assortiment, veelal in de vorm van USB dongles.

Watt?

Bij de specificaties van computer luidsprekers staan nogal wat technische termen vermeld. Het vermogen of volume wordt aangegeven met Watt. Het is niet per definitie zo dat meer Watt een beter geluid oplevert. Wel is een groot vermogen goed voor het weergeven van lage tonen, bassen, omdat er voldoende ruimte is om met dynamiek om te gaan. Bij een set computer luidsprekers kunt u het vermogen bij elkaar optellen. Bij een enkele speaker is dat niet het geval. Maar nogmaals, het vermogen zegt niet alles. Overigens hebben wij ook inbouw speakers in ons programma, zodat u het design van uw computer speakers zelf kunt bepalen.

Design, licht en water

Het oog wil tegenwoordig steeds meer. Wij hebben dan ook vele verschillende ontwerpen computer luidspreker in ons assortiment. Van volledig functioneel tot meer exotische varianten met danslichtjes en bewegend water … Toch wordt er meestal gekozen voor een meer strak ontwerp. Waar meestal rekening mee wordt gehouden, zijn de afmetingen van de computer luidspreker. Grote lompe kasten zijn favoriet bij de audiofiel, de computergebruiker moet er vaak niets van hebben. Computer luidsprekers zijn dan ook meestal compact, klein, handzaam en gemakkelijk weg te frommelen onder een buro of in een boekenkast. Helemaal als het dan ook nog bluetooth computer speakers zijn, zult u een dergelijk setje niet zien maar zeker wel horen.

Uw computer luidspreker online kopen

Een computer luidspreker koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste keuze en aankoop van uw PC luidsprekers. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een PC luidspreker of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie