Laptop standaard - t/m 17"

Merk: Bakker Elkhuizen - Ergo-Q220,
Materiaal: Aluminium - Grijs,
Aantal standen: 5,
Instelbereik: 11 - 24 cm,
Extra: Opvouwbaar, documenthouder,
Geschikt voor: Laptops tot en met 17 inch (43.2 cm).
Productcode: 1684890

5
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 193,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1684890
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 193,99Aantal 10-49: € 187,20Aantal 50-249: € 170,71Aantal 250+: € 155,19
Meer informatie over dit product

De Bakker Elkhuizen Ergo-Q220 laptop standaard tot 17 inch is een standaard die speciaal is ontworpen om ergonomisch werken te ondersteunen. Dit product beschikt over de eigenschap om in verschillende hoogtes te worden afgesteld zodat de gebruiker altijd een gewenste hoogte van het scherm van de laptop kan realiseren. De houder is gemaakt van lichtgewicht metaal en is compleet opvouwbaar. Daardoor kan dit product eenvoudig worden meegenomen naar elke locatie. De afmetingen van het geheel zorgen ervoor dat het artikel dan makkelijk mee kan in een laptoptas of koffer.

Technische specificaties

Het product is gemaakt van aluminium in de kleur grijs. Door het onderstel volledig op te vouwen is deze zo compact dat hij in een tas pakt. De hoogte van dit onderstel is dan slechts 9 millimeter. Ingeklapt en uitgeklapt is de breedte van de houder 230 millimeter en de diepte 310 millimeter. Er zijn 5 verschillende standen waarin de houder kan worden geplaatst. Dit is een minimale afstand van 11 centimeter tot de tafel en maximaal 24 centimeter. De hoogte van de Bakker Elkhuizen Ergo-Q220 laptop standaard tot 17 inch varieert in uitgeklapte stand dan ook van tenminste 119 millimeter tot maximaal 249 millimeter, afhankelijk van de stand waarin hij geplaatst is.

Overige specificaties

Op het plateau is een opstaande rand geplaatst waarop de laptop kan komen te staan. Deze rand zorgt ervoor dat het apparaat niet kan gaan schuiven. De laptops die op de houder gezet kunnen worden mogen maximaal een schermgrootte van 17 inch hebben, dat is 43,2 centimeter. De pootjes aan de onderkant zijn gemaakt van rubber en zorgen voor antislip. De Bakker Elkhuizen Ergo-Q220 laptop standaard tot 17 inch is verder uitgerust met een documenthouder die bedoeld is om papieren op te plaatsen waarmee gewerkt kan worden. Voor het gebruik van de standaard zijn een externe muis en toetsenbord wel noodzakelijk.

Extra informatie

Deze houder is verder voorzien van beschermende binnenbekleding. Die zorgt ervoor dat het apparaat dat in de standaard geplaatst wordt niet kan beschadigen. Verder zorgt dit product ervoor dat de laptop goed gekoeld kan blijven. Door het ontwerp kan de luchtstroom voor de ventilatoren goed worden doorgevoerd. Daardoor wordt oververhitting van de hardware van het apparaat zoveel mogelijk tegengegaan. Met de houder is het mogelijk om overal en altijd ergonomisch te werken. Door de juiste hoogte in te stellen kan het scherm op de beste hoogte geplaatst worden. Daardoor worden lichamelijke klachten zoveel mogelijk verminderd.

Specificaties

MerkBakker Elkhuizen - Ergo-Q220
MateriaalAluminium - Grijs
Aantal standen5
Instelbereik11 - 24 cm
ExtraOpvouwbaar, documenthouder
Geschikt voorLaptops tot en met 17 inch (43.2 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie