Laptop standaard - t/m 17"

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Bakker Elkhuizen - Ergo-T340,
Materiaal: Verzinkt staal,
Aantal standen: 5,
Instelbereik: 9 - 26 cm,
Extra: Kabelslot, draaibare plaat, kabelgeleiding,
Geschikt voor: Laptops tot en met 17 inch (43.2 cm).
Productcode: 1489363
€ 183,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1489363
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 183,99
Meer informatie over dit product

De Bakker Elkhuizen Ergo-T340 laptop standaard tot 17 inch is een houder voor laptops die bedoeld is om ergonomisch werken te bevorderen. Met deze houder kan een notebook in een gewenste hoogte worden ingesteld zodat er prettig kan worden gewerkt op elke plek. De standaard is ontworpen voor verschillende soorten notebooks van uiteenlopende afmetingen. Als accessoire wordt er een kabelslot meegeleverd waarmee het apparaat dat op de standaard staat en andere gekoppelde randapparatuur beschermd kunnen worden. Deze uitvoering is verder uit te breiden met een dockingstation van hetzelfde merk (model PRM-340). Daarmee kunnen verschillende soorten apparaten aan de gekoppelde notebook worden verbonden.

Technische eigenschappen

De Bakker Elkhuizen Ergo-T340 laptop standaard tot 17 inch is gemaakt van verzinkt staal en is aan de onderkant voorzien van antislip voetjes gemaakt van rubber. Het onderstel zelf beschikt over een draaibare plaat en kan in 5 verschillende standen worden geplaatst. Dat maakt het mogelijk om een laptop op een hoogte van ten minste 9 centimeter van de ondergrond te plaatsen en maximaal een hoogte van 26 centimeter te geven. Deze uitvoering is verder ontworpen om gebruikt te worden met notebooks die een schermformaat van minimaal 17 inch hebben. Dat is diagonaal gezien een afstand van 43,2 centimeter.

Overige eigenschappen

De houder kan eenvoudig en snel in een gewenste hoogte worden geplaatst. Aan dit product van Bakker Elkhuizen is een documenthouder gemonteerd. Deze houder is bedoeld om documenten zoals A4 papier en andere documenten in te plaatsen zodat daarmee gewerkt kan worden. Aan het onderstel is een kabelgeleiding geplaatst. Die kan gebruikt worden om aangesloten kabels zo netjes mogelijk weg te werken. Verder wordt deze uitvoering geleverd met een kabelslot. Daarmee is het mogelijk om de laptop op slot te zetten en randapparatuur die aan het apparaat verbonden is ook te beveiligen.

Extra informatie

Door gebruik te maken van dit product wordt niet alleen ergonomisch werken bevorderd, maar ook de koeling van de geplaatste computer. De ventilatie van de laptop wordt bevorderd door het ontwerp. Dat voorkomt oververhitting van de hardware van het apparaat. Het kan zoals hierboven beschreven worden uitgebreid met een dockingstation van hetzelfde merk, het model PRM 340. Dit dockingstation is aan de standaard toe te voegen en maakt het mogelijk om de poorten van de laptop te dupliceren zodat er niet overmatig veel kabels lopen. Deze uitbreiding in de vorm van een dockingstation is ook via deze website te verkrijgen. De documenthouder en het kabelslot zijn bij dit product inbegrepen.

Specificaties

MerkBakker Elkhuizen - Ergo-T340
MateriaalVerzinkt staal
Aantal standen5
Instelbereik9 - 26 cm
ExtraKabelslot, draaibare plaat, kabelgeleiding
Geschikt voorLaptops tot en met 17 inch (43.2 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie