Laptop standaard - t/m 18.4"

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Hama,
Materiaal: Kunststof - Zwart,
Aantal standen: 1,
Instelbereik: 15°,
Extra: Rubberen pads op sliprand,
Geschikt voor: Laptops tot en met 18.4 inch (46.7 cm).
Productcode: 1345762
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1345762
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,99Aantal 10-49: € 14,47Aantal 50-249: € 13,19Aantal 250+: € 11,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Ergonomisch werken is zeer belangrijk, vooral als er dagelijks voor langere tijd achter een bureau moet worden gewerkt. Als er gebruik wordt gemaakt van een laptop of een tablet, dan moet het apparaat ook in een juiste positie geplaatst kunnen worden zodat de gebruiker goed naar het scherm kan kijken. Dat kan door gebruik te maken van een standaard zoals de Hama laptop standaard tot 18,4 inch. Deze is bedoeld voor het plaatsen van een laptop of een tablet waarmee vervolgens gewerkt kan worden. Het product heeft een vaste afmeting en is niet in hoogte te verstellen.

Technische specificaties

De Hama laptop standaard tot 18,4 inch is gemaakt van kunststof en wordt geleverd in een zwart kleur. Op dit product zijn rubberen delen aangebracht waardoor het apparaat dat geplaatst wordt niet kan wegglijden. Het artikel is in een vaste positie ontworpen met een hoek van 15 graden. De laptops die gebruikt kunnen worden in combinatie met dit product mogen maximaal een schermafmeting hebben van 18,4 inch, dat is gelijk aan 46,7 centimeter. Het is ook mogelijk om het artikel te gebruiken voor het plaatsen van een tablet of een boek in een comfortabele positie voor het gebruik.

Overige specificaties

De eigenschappen van het product zorgen ervoor dat de geplaatste notebook goed gekoeld kan blijven. Lucht kan dan ook beter onder en langs het apparaat stromen zodat de hardware niet oververhit kan raken. Het is aan te raden om in combinatie met de Hama laptop standaard tot 18,4 inch ook gebruik te maken van een toetsenbord en een muis. De standaard heeft een hoogte van 80 millimeter, is 400 millimeter breed en 298 millimeter diep. De hoek waarin het scherm geplaatst wordt, is 15 graden. Op de onderste delen van het artikel zijn ook rubberen onderdelen geplaatst zodat het geheel stabiel kan blijven staan tijdens het gebruik.

Extra informatie

Het product is gemaakt van kunststof in de kleur zwart. Door deze standaard te gebruiken in combinatie met een toetsenbord en een muis wordt er gewerkt aan een ergonomische houding. Dat zorgt ervoor dat lichamelijke klachten door toedoen van lang hetzelfde werk doen zoveel mogelijk worden voorkomen. Met dit product is het dan ook mogelijk om het scherm van een laptop op ooghoogte te plaatsen waardoor nekklachten zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. Dat werkt prettiger op de korte termijn en heeft ook positieve voordelen voor de lange termijn. Het artikel wordt in 1 stuk geleverd met een garantie van 2 jaar.

Specificaties

MerkHama
MateriaalKunststof - Zwart
Aantal standen1
Instelbereik15°
ExtraRubberen pads op sliprand
Geschikt voorLaptops tot en met 18.4 inch (46.7 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie