Laptop standaard - t/m 17"

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Fellowes - Q418189,
Materiaal: Aluminium - Grijs,
Aantal standen: 6,
Instelbereik: 14 -19 cm,
Extra: Stapelbaar, stabiliserende richel,
Geschikt voor: Laptops tot en met 17 inch (43.2 cm).
Productcode: 1308635
voorraad: 13
€ 37,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1308635
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 37,99
Meer informatie over dit product

Achter een bureau werken in de juiste houding is belangrijk voor de fysieke gesteldheid. Daarom moet het bureau op de juiste hoogte worden ingesteld, moet de stoel genoeg ondersteuning geven aan het lichaam en moet een beeldscherm op de juiste hoogte worden geplaatst ten opzichte van de ogen. Als er met een laptop wordt gewerkt, dan is het vaak niet mogelijk om dit goed genoeg in te kunnen stellen. Daarom kan een laptopstandaard worden gebruikt zoals de Fellowes Q418189 laptop standaard tot 17 inch grijs. Met deze steun kan een notebook op verschillende niveaus op een werkplek worden geplaatst zodat er ergonomisch gewerkt kan worden.

Technische specificaties

Met de Fellowes Q418189 laptop standaard tot 17 inch grijs is het mogelijk om notebooks en tablets te gebruiken op ieder gewenst hoogteniveau. Daarom kan het product in hoogte worden versteld in 6 verschillende standen. De hoogte die de gebruiker hiervoor kan instellen, is een minimale hoogte van 14 centimeter en een maximale van 19 centimeter. De hoek waarin de standaard gesteld kan worden, ligt tussen de 14 graden en 27,5 graden. De gebruiker kan zelf eenvoudig het niveau instellen door het plateau naar boven of naar beneden te bewegen.

Overige specificaties

De standaard heeft een hoogte van 165 millimeter, is 384 millimeter breed en 289 millimeter diep. Door de 6 verschillende standen die er gekozen kunnen worden kan elk apparaat voor de gebruikers in de juiste positie worden geplaatst. Het schermformaat van het apparaat die op de standaard wordt gezet, mag niet groter zijn dan 17 inch. Een richel aan de voorkant van de Fellowes Q418189 laptop standaard tot 17 inch grijs houdt het apparaat stabiel en zorgt ervoor dat deze niet van de houder af kan glijden. Het materiaal waarvan dit artikel is gemaakt, is aluminium in de kleur grijs.

Extra informatie

De houder is bedoeld om ergonomisch werken mee te bevorderen. Verder is het ook zo dat de geplaatste laptop extra ondersteuning heeft. Doordat het apparaat omhoog wordt geplaatst, kunnen luchtstromen eenvoudiger langs het apparaat komen. Zo is het mogelijk om de hardware beter te koelen dan wanneer deze op een platte ondergrond zou staan. Naast ergonomisch gebruik en voorkomen van nekklachten is dit artikel dus ook goed om oververhitting van elektrische onderdelen van een notebook tegen te gaan. Als er gebruik wordt gemaakt van dit artikel, dan wordt het gebruik van een externe toetsenbord en muis ook aangeraden voor het bedienen van de laptop.

Specificaties

MerkFellowes - Q418189
MateriaalAluminium - Grijs
Aantal standen6
Instelbereik14 -19 cm
ExtraStapelbaar, stabiliserende richel
Geschikt voorLaptops tot en met 17 inch (43.2 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie