Laptop standaard - 14" t/m 19"

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Eminent - EW1251,
Materiaal: Kunststof - Grijs,
Aantal standen: 6,
Instelbereik: max. 30 cm,
Extra: Ingebouwde 4 poorts USB 2.0 hub,
Geschikt voor: Laptops tot en met 19 inch (48.3 cm).
Productcode: 1164825
€ 42,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1164825
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 42,99
Meer informatie over dit product

Mensen die veelvuldig gebruikmaken van een laptop achter een bureau, hebben behoefte aan middelen die de beste houding tijdens het werken ondersteunen. Daarvoor is een laptop standaard dan ook zeer geschikt. De Eminent EW1251 notebookstandaard DeLuxe is een onderstel met een houder voor een laptop van verschillende afmetingen. Het product is eenvoudig in gebruik te nemen en kan door de gebruiker zelf in de gewenste hoogte worden ingesteld. Met dit product worden lichamelijke klachten zoals rugklachten, nekklachten, polsproblemen en gewrichtsproblemen dan ook zoveel mogelijk tegengegaan. Om ergonomisch met een laptop te kunnen werken, moet deze op de juiste hoogte komen te staan.

Technische specificaties

Met de Eminent EW1251 notebookstandaard DeLuxe is het dan ook mogelijk om het geplaatst apparaat in 6 verschillende standen neer te zetten. De hoogte kan worden ingesteld tot een bereik van maximaal 30 centimeter. Het product is bedoeld om gebruikt te worden met laptops die een schermformaat hebben van maximaal 19 inch. De houder zelf is gemaakt van kunststof in de kleur grijs. De afmetingen van het artikel zijn een breedte van 483 millimeter, een hoogte van 210 millimeter en een diepte van 357 millimeter. Het verstellen kan door de aanwezige steun in de juiste positie te plaatsen.

Overige specificaties

De Eminent EW1251 notebookstandaard DeLuxe is verder voorzien van een USB-2.0-hub. Deze hub is aan de achterkant ingebouwd en kan worden gebruikt als de laptop die op de standaard staat te weinig vrije USB-poorten heeft. Op deze hub kunnen 4 extra apparaten met USB-versie 2.0 aangesloten worden. De standaard kan worden opgevouwen waardoor het product zeer compact wordt. Dat maakt dat deze goed kan worden vervoerd of eenvoudig kan worden opgeborgen als deze niet gebruikt wordt. Aan de onderkant van de houder is een opstaande rand geplaatst zodat de notebook blijft staan en niet kan wegglijden tijdens het gebruik.

Extra informatie

Het is belangrijk dat bij veelvuldig gebruik van een notebook of tablet het scherm op de juiste hoogte wordt geplaatst. Gebruikers kunnen daardoor verschillende soorten klachten voorkomen zoals nekklachten, rugklachten en pols klachten. Deze standaard is ontworpen voor apparaten van elk merk en type. Belangrijk is wel dat het beeldschermformaat niet groter kan zijn dan 19 inch. Dat is gelijk aan een schermformaat van 48,3 centimeter diagonaal. Om gebruik te kunnen maken van de USB-hub moet deze met een USB-kabel verbonden worden aan de laptop.

Specificaties

MerkEminent - EW1251
MateriaalKunststof - Grijs
Aantal standen6
Instelbereikmax. 30 cm
ExtraIngebouwde 4 poorts USB 2.0 hub
Geschikt voorLaptops tot en met 19 inch (48.3 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie