Laptop standaard - t/m 15.4"

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Hama,
Materiaal: Kunststof - Zwart,
Aantal standen: 7,
Instelbereik: 0 - 20°,
Extra: Draaibare plaat, opvouwbaar,
Geschikt voor: Laptops tot en met 15.4 inch (39.1 cm).
Productcode: 1157874
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1157874
Meer informatie over dit product

Wie comfortabel wil werken met een laptop kan het beste gebruikmaken van een laptopstandaard. Daarmee kan het apparaat in een gewenste positie worden geplaatst zodat het scherm goed te zien is en het apparaat goed gebruikt kan worden. De Hama notebook standaard tot 15,4 inch is een product dat geschikt is voor het gebruik in combinatie met laptops met een grootte tot maximaal 15,4 inch. Dit product is compact, eenvoudig te gebruiken en kan worden opgevouwen zodat het gemakkelijk kan worden vervoerd. Dit artikel is universeel en geschikt om gebruik te worden voor verschillende merken laptops.

Technische eigenschappen

De Hama notebook standaard tot 15,4 inch heeft een hoogte van slechts 2,5 centimeter, is 28 centimeter diep en 26 centimeter breed. De standaard is volledig opvouwbaar en heeft dan nog een hoogte van slechts 3 centimeter. Voor het gebruik kan deze uitvoering worden uitgeklapt en in 7 verschillende standen naar wens worden geplaatst. Dit kan met een kantelhoek van 0 graden tot en met 20 graden. Het is ook mogelijk om bij het gebruik de laptop volledig te draaien. Een draaibare plaat die in het product is geplaatst, maakt het mogelijk om de laptop 360 graden in het rond te draaien.

Overige eigenschappen

Deze uitvoering is gemaakt van kunststof in een zwarte kleur. De maximale belasting van het artikel is 10 kilogram. Om ervoor te zorgen dat de laptop stevig op zijn plaats blijft, ook als de standaard gekanteld is, zijn er antislipdelen aangebracht. Dit model kan gebruikt worden voor het plaatsen van een laptop met een maximale schermgrootte van 15,4 inch, oftewel 39,1 centimeter. Kleinere notebooks kunnen ook eenvoudig gebruikt worden met dit product. Als de standaard wordt ingesteld op een gewenste stand, dan wordt het plateau waarop het apparaat geplaatst kan worden ondersteund door stevige pootjes. Zo kan het scherm in de perfecte richting en hoogte voor de gebruiker worden geplaatst.

Extra informatie

Deze Hama notebook standaard tot 15,4 inch is speciaal ontworpen om gebruikers zo ergonomisch mogelijk te kunnen laten werken. Door het compacte en lichte ontwerp kan hij overal mee naartoe worden genomen. Met het draaibare plateau dat aanwezig is in het product kan het scherm van de laptop tijdens het gebruik met gemak in elke richting worden gedraaid. Dat is handig tijdens bijvoorbeeld een bespreking als de gebruiker iets van het scherm aan zijn of haar gesprekspartner wil laten zien. Dit product van Hama is gemaakt van kunststof en wordt geleverd in de kleur zwart.

Specificaties

MerkHama
MateriaalKunststof - Zwart
Aantal standen7
Instelbereik0 - 20°
ExtraDraaibare plaat, opvouwbaar
Geschikt voorLaptops tot en met 15.4 inch (39.1 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie