Laptop standaard - 10" t/m 22"

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: NewStar - NSLS100,
Materiaal: Aluminium - Grijs,
Aantal standen: 6,
Instelbereik: max. 45°,
Extra: In breedte verstelbaar, opvouwbaar,
Geschikt voor: Laptops tot en met 22 inch (55.8 cm).
Productcode: 1155455
voorraad: 7
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1155455
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 59,99
Meer informatie over dit product

Als er veel gewerkt wordt achter een laptop dan moet dat wel op een ergonomische manier. Dat betekent dat het scherm onder andere op een juiste hoogte geplaatst moet worden om nekklachten en andere lichamelijke problemen te voorkomen. Dat is dan ook mogelijk als er gebruik wordt gemaakt van de NewStar NSLS100 universele laptopstandaard tot 22 inch. Dit product is speciaal ontworpen voor het plaatsen van laptops zodat de gebruiker gemakkelijk kan werken. De eigenschappen zorgen ervoor dat de standaard makkelijk in te stellen is en eenvoudig kan worden vervoerd.

Technische specificaties

Het is dan ook mogelijk om de NewStar NSLS100 universele laptopstandaard tot 22 inch volledig in te klappen zodat deze in een tas kan worden meegenomen. Voor het gebruik kan er voor 6 verschillende standen worden gekozen zodat er voor elke gebruiker wel een juiste positie gecreëerd kan worden. De standaard kan een apparaat kantelen met een hoek van 0 graden tot en met 45 graden. Dit product is bedoeld voor laptops, notebooks en iPads met een maximaal schermformaat van 22 inch, dat is 55,8 centimeter. Het artikel is universeel en kan gebruikt worden voor het plaatsen en gebruiken van apparaten van alle merken en typen.

Overige specificaties

Bij de standaard wordt een hoes meegeleverd waarin het product kan worden opgeborgen. Tijdens het gebruik kan deze hoes gebruikt worden als een muismat. Het is wel aan te raden om naast de NewStar NSLS100 universele laptopstandaard tot 22 inch ook gebruik te maken van een externe muis en toetsenbord. Het plateau zorgt er ook voor dat de hardware van het apparaat beter wordt beschermd. Door een laptop hoger te plaatsen kunnen luchtstromen beter onder en door het apparaat door. Daardoor worden de onderdelen van het apparaat zo min mogelijk belast. Als extra functie is het mogelijk om de standaard in breedte te verstellen voor elk gewenst apparaat.

Extra informatie

Het materiaal waarvan dit product is gemaakt, is aluminium. Door het ontwerp en materiaalgebruik is de beugel degelijk en robuust. Het draagvermogen van dit artikel is maximaal 5 kilogram. De diepte van het product is 25 centimeter en de breedte is naar wens aan te passen. Dit kan variëren van een breedte van minimaal 18 centimeter tot maximaal 27 centimeter. De breedte die ingesteld wordt is afhankelijk van de laptop of tablet die op de beugel geplaatst moet worden. Door gebruik te maken van dit product wordt ergonomisch werken bevorderd en kunnen lichamelijke ongemakken zoals nekklachten worden voorkomen.

Specificaties

MerkNewStar - NSLS100
MateriaalAluminium - Grijs
Aantal standen6
Instelbereikmax. 45°
ExtraIn breedte verstelbaar, opvouwbaar
Geschikt voorLaptops tot en met 22 inch (55.8 cm)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie