Krimpkous assortiment - 100 stuks

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Krimpkous - Zwart - Assortiment,
Krimpverhouding: 2:1,
Diameter: 1.0 - 13 mm,
10 cm,
100 stuks.
Productcode: 1077403
voorraad: 576
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1077403
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 6,99
Meer informatie over dit product

Krimpkousen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. In het algemeen worden ze gebruikt voor het isoleren van elektrische kabels en stroomdraden. Met deze zwarte assortimentsdoos koopt u een set van 100, in 6 verschillende formaten. Hiermee hebt u altijd het juiste formaat bij de hand als u kabels wilt isoleren en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Deze set wordt geleverd in een handig doosje waarin de krimpkousen gesorteerd zijn op maat. De krimpkousen isoleren het beoogde materiaal doordat het product verhit wordt. Doordat de kous krimpt, isoleert het de draden.

Technische eigenschappen

Dit product biedt de keuze uit 6 verschillende maten. Deze hebben allemaal een lengte van 10 centimeter per stuk en in totaal zijn het 100 stuks. In de doos vindt u 30 stuks met een diameter van 1,5 millimeter, 30 stuks met een diameter van 2,5 millimeter, 20 stuks met een diameter van 4,0 millimeter, 10 stuks met een diameter van 6,0 millimeter, 6 stuks met een diameter van 10 millimeter en 4 stuks met een diameter van 13 millimeter. Het doosje waarin het assortiment wordt geleverd heeft een lengte van 205 millimeter, is 110 millimeter diep en 30 millimeter hoog.

Overige specificaties

Dit product bevat krimpkousen met een krimpverhouding van 2:1. Door verhitting krimpen deze en isoleren ze de draden. De temperatuur waarbij ze krimpen is ongeveer 125 graden Celsius. Ongeveer de helft van de originele omvang blijft zo over. De afmetingen bij levering zijn 1,5 millimeter tot 13 millimeter in diameter. Na gebruik is dit 0,75 millimeter tot 6,5 millimeter in diameter. De krimpkousen zijn gemaakt van polyolefine en zijn halogeen- en dioxinevrij. De assortimentsdoos kan gebruikt worden voor het isoleren van stroomdraden met een maximale wisselspanning van 60 volt.

Extra informatie

De krimpkousen werken niet alleen isolerend maar ook brandvertragend. Deze kousen hebben allemaal een lengte van 10 centimeter en kunnen voor gebruik in kortere stukken worden geknipt. Dat maakt het mogelijk om meer dan 100 isolerende kousen aan te brengen in verschillende maten. Werk bij het aanbrengen van dit product altijd veilig. De temperatuur waarbij het materiaal krimpt, ligt rond de 125 graden Celsius. Om ongelukken en letsel te voorkomen moet de kabel of de bedrading waaraan gewerkt wordt een geen geval aangesloten zijn op een apparaat of een andere bron die spanning levert. Dit product is verder zowel geschikt voor professioneel gebruik als voor particuliere gebruikers.

Specificaties

Krimpkous - Zwart - Assortiment
Krimpverhouding: 2:1
Diameter1.0 - 13 mm
10 cm
100 stuks
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie