Koptelefoon - On ear

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting: 3.5 jack,
Kabellengte: 1.5 meter,
Extra: Microfoon.
Productcode: 1290605
voorraad: 86
€ 14,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1290605
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 14,99
Meer informatie over dit product

Met deze opvouwbare Gembird MHS-DTW-R koptelefoon wordt het luisteren naar muziek en het gesproken woord, in bijvoorbeeld een radio-aflevering of een podcast, een fijne bezigheid. Niet alleen is het geluid goed te horen, hij zit ook erg lekker. Door de verstelbare hoofdband, kunt u hem precies zo afstellen zodat hij perfect op het hoofd past, want niet elk hoofd is even groot. Tel daar de zachte oorkussens bij op en u krijgt deze koptelefoon van het merk Gembird. Het is verder een bedraad exemplaar met een kabel van 1,5 meter en een mannelijke 3.5 mm jack-connector.

Inpluggen en luisteren

Steek deze mannelijke 3.5 mm jack-connector van deze rode Gembird MHS-DTW-R koptelefoon in een smartphone, tablet, laptop, muziekspeler of ander geschikt apparaat en u bent klaar om hem te gebruiken. Dit is dus een kwestie van inpluggen en luisteren. Wilt u liever een draadloze koptelefoon? Bekijk dan ons assortiment met een ruime selectie aan verschillende hoofdtelefoons. Een handigheidje is de ingebouwde microfoon en de volumeregelaar op het snoer. Hiermee is het mogelijk om het volume aan te passen zonder uw audioapparaat uit de broekzak te halen en om handsfree te bellen. Op deze manier kunt u uw handen voor andere dingen blijven gebruiken.

Fijn luisteren

Door de zachte oorkussens en de verstelbare hoofdband past deze koptelefoon altijd perfect en kunt u er de hele dag mee naar audio luisteren, zonder last te krijgen van de oren. Het geluid dat u hoort, is verder van een hoge kwaliteit. Dit komt door het hoge frequentiebereik. De koptelefoon heeft namelijk een bereik dat ligt tussen de 20 Hertz en de 20.000 Hertz. Maar wat houdt dit nu precies in? Hoe lager de minimale frequentie, in dit geval dus de 20 Hz, hoe meer details u in de lage tonen zult kunnen horen. Hoe hoger de maximale frequentie, hier dus de 20.000 Hz, hoe beter de hoge tonen te horen zijn.

Specificaties

Aansluiting3.5 jack
Kabellengte1.5 meter
ExtraMicrofoon
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie