Overige Producten 
Kabels 
Account  

Senseo Onderdelen

Senseo onderdelen

In de loop der jaren zijn er zeer veel Senseo’s op de markt verschenen. Al deze apparaten hebben meerdere vervangbare Senseo onderdelen. De ene keer past een Senseo onderdeel op zowat alle uitvoeringen. Meestal echter past een Senseo onderdeel slechts op een beperkt aantal versies Senseo. Om u het zoeken van uw Senseo onderdelen te vergemakkelijken, hebben wij twee zoekmethodes voor u. U kunt uw Senseo onderdelen zoeken aan de hand van uw type Senseo. Daarbij hebben wij niet gekozen voor namen (zoals Senseo UP of Senseo Quadrante), maar voor de specifieke typenummers (zoals Senseo HD 7805). De tweede zoekmethode betreft het zoeken op naam van het onderdeel (bijvoorbeeld Senseo Padhoudergreep).

Koffiepad en coffeeduck

Het koffiekussentje of koffiepad is de originele en nog steeds meest gebruikte methode waarmee u de koffie in een Senseo plaatst. Het koffiekussentje wordt daartoe in een Senseo Padhouder geplaatst. Deze padhouder is een van de typische Senseo onderdelen die in de loop der jaren aan vervanging toe is. Of die kwijtraakt. Als aanvulling op de koffiepadhouder werd de Senseo Coffeeduck ontwikkeld. Dit is een manier om ook gemalen koffie te gebruiken in een Senseo. De Coffeeduck is in principe een padhouder voor 2 pads met extra opties. Ook de Coffeeduck hoort bij de lijst Senseo onderdelen die u met enige regelmaat zult vervangen.

Melktank en watertank

Koffie zonder water bestaat niet. Vandaar dat elke koffiezetter een waterhouder heeft. Een Senseo kent een zogenoemde watertank. Ook dit is een van de typische Senseo onderdelen die u wellicht eens een keer zult moeten vervangen, bijvoorbeeld omdat de watertank scheurt of breekt. Een Senseo watertank is een beetje een onhandige bak, waar u niet gemakkelijk grip op heeft zeker als hij nat is. Een ongelukje zit dan ook in een klein hoekje. In mindere mate geldt dit voor de Senseo melktank. Toch kan deze melktank ook wel eens aan vervanging toe zijn, omdat er bewegende onderdelen inzitten die kunnen gaan klemmen of verbuigen.

Senseo onderdelen: lekken en ontkalken

Sommige Senseo onderdelen kunt u behandelen wanneer ze niet meer naar behoren functioneren. Een typisch voorbeeld is de koffiepadhouder. De minuscule gaatjes in de padhouder zullen vroeger of later namelijk gaan verstoppen. De houder moet dan worden gereinigd, vaak kan dat gelukkig gewoon in de vaatwasser of anderszins. Iets dat ook wel eens aan reiniging en soms ook aan vervanging toe is, is de lekbak en vaker nog de lekbak afdekplaat. Iets dat u ten slotte ook vaker zult moeten doen, is het ontkalken van uw Senseo koffiezetter. Daartoe hebben wij ontkalker in ons assortiment, in grote en kleine verpakking.

Uw Senseo onderdelen online kopen

Senseo onderdelen koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij uw aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over specifieke Senseo onderdelen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie