Overige Producten 
Kabels 
Account  

Schoonmaken

Diverse schoonmaakartikelen: weg met het stof

Als er iets veel effect heeft op hoe wij ons voelen, dan is het wel de mate waarin stof aanwezig is in huis. Het is zelfs zo dat steeds meer mensen last hebben van stofgerelateerde allergieën. Om die reden is het dus goed dat u schoonmaakartikelen in huis heeft waarmee u kunt zorgen dat stof geen kans krijgt. Een goed voorbeeld hiervan is een pluizendief. Pluizen zijn de basis van stof. Al snel ontstaan er hele bollen. Hierin kunnen kleine beestjes zoals huismijt en dergelijke zich nestelen. Dit is zeer gevaarlijk voor hoe u zich op de lange termijn voelt. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat er snel en regelmatig iets tegen gedaan wordt. Dit is bovendien ook goed te combineren met bijvoorbeeld een stofzuigbeurt door het hele huis. Het is lastig om stof buiten te houden, maar het is zeker niet onmogelijk om het goed onder controle te houden door op zoek te gaan naar dit type schoonmaakartikelen en deze met grote regelmaat te gebruiken. Door dit te doen is het vaak een stuk beter vertoeven in een woning voor mensen die veel last hebben van allergieën en andere problemen die op de huid en de luchtwegen slaan. Kies altijd de juiste schoonmaakartikelen tegen stof.

Schoonmaakartikelen voor beeldschermen

Ook in uw leven zijn beeldschermen waarschijnlijk steeds prominenter geworden. Dat komt met name doordat ze niet langer gebruikt worden bij televisie. Andere redenen om ze te gebruiken zijn bijvoorbeeld voor de computer, voor het beveiligingssysteem en voor allerlei andere apparaten zoals tablets. Het is dus voor het schoonmaken belangrijk dat u schoonmaakartikelen zoals de juiste beeldschermreiniger gebruikt. Ook hier geldt dat er nog wel enig verschil tussen het ene scherm en het andere scherm is. De schoonmaakartikelen moeten dus wel goed aansluiten op wat het scherm nodig heeft. Ultrasone reiniger is bijvoorbeeld een belangrijk hulpmiddel. Het kan immers zomaar zijn dat de monitor niet goed tegen sommige schoonmaakartikelen bestand is. De ontwikkeling van de monitoren gaat altijd door en het schoonmaken ervan is door de jaren heen dan ook veranderd. De verschillende middelen die bijvoorbeeld in de vorm van spray of een vochtig doekje te krijgen zijn moeten altijd even bekeken worden op bruikbaarheid voor een specifiek type scherm. Dat neemt niet weg dat het scherm op de juiste wijze schoonmaken zeer belangrijk is.

Specifieke onderdelen schoonmaken

Wat essentieel is wanneer u de keuken goed schoon wilt houden, is dat u zich bewust bent van de werking van verschillende schoonmaakartikelen. Het schoonmaken van het ene onderdeel van de keuken zal heel anders aangepakt moeten worden dan het schoonmaken van het andere onderdeel. Een goed voorbeeld is een kookplaat schoonmaken. Dit is immers een gevoelig onderdeel van de keuken. Het is dus niet aan te raden om er zomaar lukraak met schoonmaakartikelen op te werken. Het is zomaar mogelijk dat de plaat helemaal niet goed tegen bepaalde schoonmaakartikelen kan. Met als gevolg dat u dus met een (soms flinke) schadepost komt te zitten. Het is goed om dan eerst even te bekijken welk product hier wel voor geschikt is. Dit maakt het net iets veiliger om met de schoonmaakartikelen te werken. Welke artikelen wel goed geschikt zijn voor de reiniging is vaak te herkennen aan de naam van het product. Het is dus verstandig om simpelweg te zoeken op kookplaat schoonmaken of reinigen kookplaat. Dat neemt niet weg dat er soms producten zijn die ook geschikt zijn als schoonmaakartikelen voor andere delen van de keuken of de woning.

Schoonmaakartikelen om te ontstoppen

Als er één ding vervelend is, dan is het wel een verstopte wasbak of een verstopt toilet. Dit betekent dat er zo snel als mogelijk een ontstopper aan te pas moet komen. Gelukkig is het goed mogelijk om zelf de werkzaamheden te verrichten. Het is immers zo dat het schoonhouden van het toilet en zelfs delen van de riolering zeer belangrijk is voor de hygiëne in huis. Vaak kan nog de ouderwetse grote zuignap worden gebruikt. Dit is bijvoorbeeld een goed idee om het toilet weer naar behoren te laten doorlopen. Het is in ieder geval altijd goed om direct actie te ondernemen, voordat er hinder of zelfs gevaar ontstaat. Er kunnen heel veel redenen zijn waarom een verstopping ontstaat. Dit betekent dus ook dat er heel veel verschillende schoonmaakartikelen zijn die kunnen helpen bij het ontstoppen van de leidingen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er veel kalk is ontstaan. Dit kan voor een verdunning van de leidingen zorgen waardoor het water niet goed weg kan lopen. Ontkalker is dan zeer belangrijk. Een andere reden kan zijn dat er langzaam maar zeker veel vuil is opgehoopt door de jaren heen. De juiste schoonmaakartikelen zorgen ervoor dat de kalk of het vuil oplossen.

Online uw schoonmaakartikelen kopen

Alle schoonmaakartikelen zoals doeken en reinigingsmiddelen koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Ook de benodigde hulpmiddelen krijgt u bij ons. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over schoonmaken, over schoonmaakmiddelen of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies voor elke klus de juiste schoonmaakartikelen bestelt die u zoekt.

Klantenservice & Informatie