Overige Producten 
Kabels 
Account  

Lekbak Wasmachine

Lekbak voor wasmachine

Hoewel er op de langere termijn zeer veel water vrij kan komen bij een lekkende wasmachine, vaatwasmachine of ander huishoudelijk apparaat , begint schade ten gevolge van vocht of water meestal met een klein lek. Zo’n lek ziet u meestal niet meteen. Het apparaat kan immers nog steeds goed functioneren. Kortsluiting zal niet meteen optreden omdat het apparaat zo ontworpen is dat het met water uit de voeten kan. Het lekkende vocht zal zich kortom maar langzaam ophopen. Vandaar dat een goede lekbak voor wasmachine het vocht naar voren laat lopen. Het vocht verzamelt zich daarmee op een zichtbare plek in de lekbak voor wasmachine zodat u tijdig actie kunt ondernemen.

Lekbak voor wasmachine: afmeting en materiaal

Wasmachines waren er ooit in vele maten en vormen. Ze waren meestal rond, simpelweg omdat de trommel waarin de was werd gewassen ook rond was. Tegenwoordig zit de ronde trommel vrijwel steeds in een vierkante behuizing. Die behuizingen van standaard wasmachines komen vaak nagenoeg met elkaar overeen. Zo zijn ze onderling inwisselbaar wanneer een exemplaar vervangen moet worden. Een lekbak voor wasmachine is er bij Allekabels in 2 afmetingen. De iets kleinere lekbak is geschikt voor machines tot 59 cm. De grotere variant kan gebruikt worden voor machines tot 70 cm. Elke lekbak voor wasmachine is vervaardigd van een robuuste kunststof, die wel licht is maar toch bestendig tegen van alles.

Wateralarm

Vroeger of later gaat een wasmachine of vaatwasmachine lekken. Dat kan structureel zijn wegens slijtage, het kan echter ook eenmalig zijn bijvoorbeeld door een bedieningsfout. Hoe dan ook, het weglekkende water wil u niet zijn gang laten gaan. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van een lek, kunt u natuurlijk voor de wasmachine gaan zitten. Waarschijnlijk gaat u dat snel ontiegelijk vervelen, daarom hebben enkele heldere geesten het wateralarm of lekkage alarm uitgevonden als aanvulling op een lekbak voor wasmachine. Het alarm geeft een akoestisch waarschuwingssignaal wanneer het water detecteert. Ook is er een versie die bij lekken een signaal doet uitgaan naar uw mobiele telefoon, per sms of gewoon bericht. Zo voorkomt u grote waterschade.

Ook voor andere zaken geschikt

De lekbak voor wasmachine is tevens geschikt voor het bewaken van andere huishoudelijke apparaten zoals de vaatwasmachine. De lekbak voor wasmachine en vaatwasmachine heeft dezelfde features als de andere lekbakken in het assortiment van Allekabels. Ook hier loopt het water dus naar de voorkant. Samen met een wateralarm bent u dus op alle eventualiteiten voorbereid die bij machines die met water werken kunnen voorkomen. Het lekkage wateralarm is overigens niet enkel geschikt voor wasmachines en vaatwasmachines. U kunt het ook prima gebruiken voor alle mogelijke vochtmeldingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lekkages bij regen, maar ook aan gebroken waterleidingen of zelfs lekkende daken.

Uw lekbak voor wasmachine online kopen

Een lekbak voor wasmachine koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een lekbak voor wasmachine of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie