Overige Producten 
Kabels 
Account  

Broodrooster

De broodrooster voor een 1-, 2- of 3-persoons huishouden

Stel, uw huidige broodrooster is aan vervanging toe en u oriënteert zich op een nieuwe. Of u heeft altijd al uw zinnen op eentje gezet, maar het was er nog niet van gekomen om er een te kopen. U ontdekt dan al snel dat er een enorm aanbod aan broodroosters is. Welke is nu voor u het meest geschikt en kan deze broodrooster alles wat u ervan verlangt? De keuze voor uw ideale broodrooster begint over het algemeen bij het aantal personen dat zich in uw huishouden bevindt. Wanneer u alleenstaand bent, met z’n tweeën of met z’n drieën, dan voldoet de broodrooster met twee zogeheten sleuven prima. Hierin kunt u gelijktijdig twee boterhammen roosteren. Bij Allekabels.nl kunt u bovendien voor een zeer scherp tarief een broodrooster Siemens aanschaffen. Deze kwalitatief hoogstaande broodrooster zorgt er in no time voor dat uw boterhammen geroosterd en wel op uw bord komen te liggen.

Multifunctionele broodrooster

De broodrooster van tegenwoordig heeft naast het roosteren zelf nog tal van andere functionaliteiten aan boord. Dat is ook de reden voor het grote aantal varianten. Wat bijvoorbeeld te denken van het snel ontdooien van uw boterhammen? Erg handig wanneer u vergeten bent om op tijd uw brood uit de diepvries te halen. U haalt uw ingevroren boterhammen uit de diepvries, plaatst ze in het apparaat en binnen een mum van tijd zijn uw boterhammen ontdooid en kunt u ze al opeten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de boterhammen eerst te ontdooien, om ze vervolgens alsnog te gaan roosteren. Door de geïntegreerde broodjesopzet bij vrijwel elke broodrooster van Allekabels.nl blijft deze mogelijkheid niet alleen beperkt tot boterhammen. Ook broodjes, kadetjes, stokbroden en tal van andere broodvarianten kunt u op onze broodroosters ontdooien. Dit is ideaal wanneer u onverwacht eters op bezoek krijgt of wanneer u van het ene op het andere moment besluit om een geroosterde broodmaaltijd te serveren.

Broodrooster met tostiklem

Hiermee houdt het echter nog niet op qua multifunctionaliteit van de broodroosters in ons assortiment Ook voor het maken van tosti’s haalt u met onze modellen precies de juiste variant in huis. Dit doet u met vrijwel altijd standaard bijgeleverde tostiklem. Overheerlijke tosti’s met ham, met kaas of uiteraard met beide ingrediënten zijn het resultaat. Misschien bent u wel fervent liefhebber van de tosti Hawaï? Uiteraard ontbreekt ook deze tostisoort niet aan de mogelijkheden van onze broodrooster. In no time serveert u de lekkerste tostisoorten op tafel met precies de juiste bruingraad en een heerlijke knapperige buitenkant. Ook voor de populaire Turkse tosti kunt u een broodrooster van Allekabels.nl gebruiken. Vervang de Nederlandse boterham voor Turks brood en vervang de ham door gewone salami of Turkse worst met de naam ‘Sucuk’. Samen met de gesmolten kaas is dit eveneens genieten geblazen. Voeg naar eigen voorkeur mayonaise, ketchup of beide aan de tosti toe en smullen maar. Alle andere varianten kunnen natuurlijk ook.

Geroosterd brood bij de maaltijd

Vooral in mediterrane landen is het zeer gebruikelijk om geroosterd brood bij de maaltijd te serveren. Denk bijvoorbeeld eens aan maaltijdsalades. Hiervoor roostert u eenvoudig een paar plakken brood om ze vervolgens in stukjes te snijden. Het resultaat zijn broodtoastjes die u kunt besmeren met diverse botersoorten, tapenade, noem maar op. Ook als voorafje is het serveren van geroosterde broodtoastjes een veel geziene lekkernij. Of wat te denken van de club sandwich? Rooster de broodsneetjes goudbruin in de broodrooster en verdeel er bijvoorbeeld stukjes zalm over. Voeg wat tapenade toe, sprenkel er citroensap over en maal er zwarte peper overheen. U merkt, de mogelijkheden met geroosterd brood zijn eindeloos en dat geldt daardoor ook voor de broodrooster. Uiteraard kunt u ook uw eigen creativiteit tot zijn volste recht laten komen door uw eigen geroosterde broodvariant samen te stellen.

Voor meer dan alleen brood

U denkt er misschien niet meteen aan, maar u kunt ook een pizzapunt afbakken of opwarmen in de broodrooster. In het apparaat bevindt zich immers aan weerszijden van de sleuf een grill om dit voor elkaar te krijgen. Daarmee voldoen de broodroosters meteen als mini-oven. Houd hierbij wel rekening met een aantal zaken. Zo is het belangrijk dat de bovenlaag van de pizzapunt er niet afglijdt wanneer u de pizzapunt verticaal houdt. Daarnaast kunt u bakpapier gebruiken om de pizzapunt in te wikkelen. Hiermee voorkomt u dat kaas of pizzasaus in het apparaat sijpelt. Maakt u zich geen zorgen over dat het bakpapier vlam vat. Dat gebeurt niet. Uiteraard moet wel voorkomen worden dat het papier rechtstreeks contact maakt met de gloeiende draden, de weerstand. Zelfs aluminiumfolie is hierbij een te gebruiken verpakkingsmiddel van uw pizzapunt. Let er wel op dat de baktijd dan iets langer duurt. Maar welk bakpapier u ook gebruikt, de broodrooster levert u sneller resultaat op dan de oven en het verbruikt veel minder stroom.

Met uitschuifbare kruimellade

Voorheen waren de bodems van broodroosters na intensief gebruik rijkelijk bezaaid met kruimels en overige broodresten. U moest dan de apparaten op de kop houden en leegschudden. Zelfs wanneer dit grondig gebeurde bleven er dikwijls nog steeds kruimels op de bodem van het apparaat aanwezig. Dit behoort met de broodrooster zwart van Allekabels.nl voorgoed tot de verleden tijd. Door de handige uitschuifbare kruimellade worden de kruimels en broodresten in een aparte lade opgevangen. Na het gebruik van uw broodrooster schuift u deze kruimellade eenvoudig uit en leegt u deze boven uw prullenbak. Haal er een lichtvochtig doekje over en plaats de kruimellade weer met hetzelfde gemak terug in uw broodrooster. In de winter kunt u er uiteraard voor kiezen de kruimellade buiten te legen. U doet de vogels er een groot plezier mee en het is bovendien erg leuk om te zien hoe zij zich tegoed doen.

Andere handige eigenschappen

De broodrooster heeft nog meer eigenschappen die het gebruiksplezier verhogen. Met een aansluitwaarde van 980 Watt hebben onze broodroosters bijvoorbeeld ook de genoemde geïntegreerde broodjesopzet. Ook de traploos instelbare roosteringsgraadinstelling is handig. Met een geïntegreerde opwarmfunctie roostert u uw brood in ieder gewenste bruingraad. De vlakverwarmingselementen helpen u eveneens aan de juiste roosteringsgraad per broodsoort. Daarnaast is er een ingenieus liftsysteem waarmee u heel eenvoudig uw toast, broodsoorten en pizzapunten uit de broodrooster kunt nemen. Verder beschikken de apparaten som over een verlichte stoptoets die u eenvoudig het apparaat laten uitschakelen. Bovendien beschikken ze over een automatische uitschakeling wanneer het brood klem zit. Dit is een bijzonder aangename verbetering ten opzichte van de apparaten van vroeger. Misschien herinnert u zich het nog wel dat het brood voorheen in de roosters vast kon blijven zitten met een penetrante brandlucht tot gevolg? Dat behoort met deze speciale functie van onze apparaten voorgoed tot de verleden tijd.

Online uw broodrooster kopen

Ook uw eigen broodrooster kopen? Door de diverse geïntegreerde veiligheidselementen in onze broodroosters kunnen ook kinderen al op jonge leeftijd gebruik maken van deze keukenhulpen. Wanneer ze nog te jong zijn om de oven in te stellen of om het gasfornuis te bedienen, kunnen ze meestal al prima met de apparaten overweg. Dit geeft ook meteen de mate van gebruiksgemak voor uzelf aan. Binnen een mum van tijd tovert u de heerlijkste geroosterde boterhammen, toastjes en zelfs pizzapunten tevoorschijn. De broodroosters van Allekabels.nl zijn hierbij zeer scherp geprijsd. Bestelt u uw broodrooster voor 22.00 uur? Dan krijgt u deze keukenhulp morgen al thuisbezorgd. Wilt u eerst meer informatie over dit product? Belt u dan gerust met een van onze behulpzame medewerkers. Dit kan op 045 5717001. Ook kunt u ons uiteraard een e-mail sturen via het contactformulier op onze site.

Klantenservice & Informatie