Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 2256765
Kerstverlichting buiten

Artikelomschrijving: De mooiste en opvallendste eye-catcher! De nieuwste lichtsensatie van a-merk Star Shower! Projecteer nu verschillende winterse patronen in en om uw huis met deze Star Shower Laser Magic. Met projecties van wel 6 verschillende animaties, zijnde sneeuwpoppen, sterren, spoken, kerstmannen, stippen en vleermuizen in de kleuren groen en en rood, maken van uw huis een feest!

De Star Shower is waterdicht zodat u het artikel zowel binnen als buiten kan gebruiken. Dankzij de ingebouwde nachtsensor gaat de Star Shower automatisch aan zodra het donker is. Verbaas niet alleen uw buren maar de gehele straat met deze gave versiering.

Met slechts één klik kut u de sfeerverlichting voor elke gelegenheid creëren. De Star Shower is perfect als kerstverlichting, een diner bij kaarslicht, maar ook bij allerlei andere festiviteiten.

Het maakt niet uit hoe breed, hoog of laag uw oppervlak is. De Star Shower kan oppervlaktes tot wel 300m2 verlichten. Dit is mogelijk door een nieuwe technologie die prachtige holografische figuren projecteert.

Met de Star Shower bespaart u het ontwarren van gewone lichtjes en u voorkomt dat als u eenmaal klaar bent dat er dan 1 lampje kapot blijkt te zijn. Er zijn geen ingewikkelde montage werkzaamheden nodig om de Star Shower in gebruik te nemen.

De Star Shower is klein, robuust, weerbestendig en schokbestendig en ook nog onderhoudsvrij.
Verbazingwekkende effecten in een recordtijd
Specificaties product:
Laserklasse: 2
vermogen :1 Mw
straling : 532nm - 650nm
temperatuursbestendigheid : -35°C +40°C
Input: 220V (met transformator)
Output: 5V DC, 1,5 A
Verbruik: 12 Watt

Inhoud verpakking :
- Star Shower Laser magic
- handleiding
-grondpin
-basisvoet

Beschermingsgraad: IP44 IP44
IP44 betekent dat de behuizing een elektrisch apparaat beschermt tegen bepaalde invloeden van buitenaf, zoals middelgrote voorwerpen en incidenteel opspattend water. IP44 betekent echter niet dat de behuizing volledig afgesloten is. U kunt het product dus niet constant buiten laten of blootstellen aan andere invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld zon, regen, sneeuw). Het product zal daardoor onherroepelijk - elektrisch of mechanisch - beschadigd raken.

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie