Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472749
Kerstverlichting - Lichtgordijn

Met het Lumineo lichtgordijn met 490 koud witte ledlampjes (20 meter) heeft u in een handomdraai veel kerstsfeer in huis of in uw buitenruimte. De lampjes kunnen namelijk prima tegen spatwater als regen en sneeuw, omdat ze een IP-waarde, wat staat voor International Protection Rating, van IP44 hebben. Hang ze dus met een gerust hart op aan de veranda, tegen uw buitengevel, langs het kozijn cetera. U krijgt er in een handomdraai een leuke, gezellige en uitnodigende kerstsfeer voor terug. De in totaal 490 ledlampjes zitten aan verschillende strengen van verschillende lengtes. Dit zorgt voor een speels effect. Liever warm witte lampjes? Dat kan. Bekijk hiervoor ons assortiment.

Een verlicht deel van 20 meter

Omdat het Lumineo lichtgordijn met 490 koud witte ledlampjes (20 meter) dus gebruik maakt van de ledtechnologie, weet u één ding zeker: de lichtjes gaan lang mee, ze worden veel minder warm dan gloeilampen en ze verbruiken tot 80% minder energie vergeleken met dezelfde gloeilampen. Het maakt deze verlichting beter voor het milieu en goed voor de eigen portemonnee. De in totaal 490 koud witte ledlichtjes zijn verder verdeeld over een verlicht deel van 20 meter. Daarnaast is er nog een stuk kabel zonder lichtjes. Hieraan is de stekker bevestigd die in het stopcontact gestoken dient te worden. Dit onverlichte deel is 5 meter lang. Als het lichtgordijn eenmaal hangt, heeft u de keuze uit verschillende lichteffecten, van continu brandend tot aan knipperende lampjes.

Specificaties
Lampjes490 - Koud wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen
Verlichte lengte20 meter
ExtraTwinkle effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.052.800+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie