Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472746
Kerstverlichting - Clusterverlichting

De Lumineo clusterverlichting met 2040 extra warm witte ledlampjes met twinkle-effect (17 meter) is een product waar u verschillende kanten mee op kan. Hang de lampjes bijvoorbeeld in een boom, hang een aantal kerstballen en slingers aan de takken, plaats er een piek bovenop en u heeft gelijk een gezellige kerstboom. Door de grote lengte van 17 meter en het totaal van 2.040 lampjes heeft u genoeg verlichting voor zelfs de meest grote en hoge bomen. Een andere mogelijkheid is om de lampjes in een willekeurige boom of struik buiten op te hangen. Op deze manier krijgt de buitenruimte ook de nodige extra kerstsfeer.

Gemakkelijk overal op te hangen

Maar deze Lumineo clusterverlichting met 2040 extra warm witte ledlampjes met twinkle-effect (17 meter) is niet alleen geschikt voor in bomen en struiken. Eigenlijk kunt u er van alles mee. Hang ze aan een dakgoot, veranda, langs een raamkozijn, schutting, op een hek, langs de gevel, in een bedrijfsruimte, in een slaapkamer et cetera. Het ophangen gaat eenvoudig en het effect is altijd extra gezelligheid en sfeer. Het enige dat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken. Naast een verlicht deel van 17 meter is er ook een aansluitkabel met een lengte van 5 meter. Dit is het deel met de stekker en waar geen lampjes aan bevestigd zitten.

Specificaties
Lampjes2040 - Extra warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte17 meter
ExtraTwinkle effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.052.800+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie