Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472743
Kerstverlichting - Clusterverlichting

De Lumineo clusterverlichting met 1512 warm witte ledlampjes met twinkle-effect (13,5 meter) is een speelse manier om elke ruimte en elk object gezellig te maken. Het maakt de lichtjes ideaal voor tijdens de donkere decembermaand om bijvoorbeeld een woning, bedrijfsruimte of tuin eenvoudig om te toveren tot een sfeervol geheel. Combineer de lichtjes met een aantal extra decoratiestukken, zie hiervoor ons assortiment, en u heeft in een handomdraai een leuke sfeer. Deze clusterverlichting heeft in totaal 1.512 warm witte ledlichtjes, verdeeld over een verlicht deel van het snoer van 13,5 meter. Wilt u meer of minder lampjes? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment met veel verschillende soorten (kerst)verlichting.

Veel mogelijkheden

Hang de Lumineo clusterverlichting met 1.512 warm witte ledlampjes met twinkle-effect (13,5 meter) bijvoorbeeld op in uw kerstboom of in een normale boom of struik in de (voor)tuin. Zo tovert u elk stukje groen in een handomdraai om tot een mooi kerstdecor. Of hang de lampjes aan de spijlen van een balkon, aan een schutting, veranda, in een vensterbank, aan een dakgoot of langs een (raam)kozijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat de lichtjes tegen spatwater kunnen, en regen en sneeuw dus geen probleem vormen, kunnen ze prima zowel in huis als in een buitenruimte gebruikt worden om de kerstsfeer te verhogen.

Specificaties
Lampjes1512 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte13.5 meter
ExtraTwinkle effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.052.800+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie