Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472738
Kerstverlichting - Clusterverlichting

Met deze Lumineo clusterverlichting met 1128 extra warm witte ledlampjes (10 meter) kunt u veel verschillende dingen en plekken verlichten. Natuurlijk kunt u dan denken aan een kerstboom of struik, zowel binnen als buiten in de tuin. De verlichting heeft namelijk een beveiligingswaarde van IP44, wat betekent dat de lichtjes spatwaterdicht zijn en dus tegen regen en sneeuw kunnen. Gebruikt u de lampjes niet? Dan adviseren we wel om ze binnen te halen, dit om de al lange levensduur nog eens extra te verlengen. De lampjes werken verder op netstroom. Het product heeft een voedingskabel van in totaal 5 meter met een stekker.

Lang verlicht deel

Het verlichte deel van de Lumineo clusterverlichting met 1128 extra warm witte ledlampjes (10 meter) heeft een lengte van 10 meter. Over dit deel zijn in totaal 1128 ledlampjes verdeeld. Omdat het een cluster is, zijn deze lichtjes dicht op elkaar geplaatst. Dit heeft als effect dat er een zee van licht gecreëerd wordt, met veel lichtjes bij elkaar. De Lumineo clusterverlichting is perfect voor in een (kerst)boom, maar kan op meerdere manieren gebruikt worden. Hang ze bijvoorbeeld tegen een schutting, door de hele tuin, over een veranda, langs een dakgoot of wikkel er verschillende producten zoals een plantenbak mee in. Op deze manier creëert u heel eenvoudig een mooie ambiance die past bij de kerst.

Specificaties
Lampjes1128 - Extra warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte10 meter
ExtraFlash effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.052.800+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie