Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472736
Kerstverlichting - Clusterverlichting

De Lumineo clusterverlichting met 1128 warm witte ledlampjes (10 meter) is een fijn product om uw kerstboom mee te versieren. Omdat de lampjes dicht bij elkaar geplaatst zijn, krijgt u hiermee een mooi, vol en groots lichtspektakel. Maar u kunt de verlichting voor meerdere dingen gebruiken. Maak ze bijvoorbeeld vast aan een dakgoot, veranda, muur, hek, schutting, garagedeur  et cetera. Het maakt niet uit waar u ze ophangt, want ze kunnen prima tegen spatwater en lage temperaturen. Ze hebben namelijk een IP-waarde van IP44. Een andere mogelijkheid is om de Lumineo clusterverlichting in een willekeurige boom in uw (voor)tuin te hangen. Op deze manier heeft u in een handomdraai een kerstboomgevoel.

Lots of leds

De Lumineo clusterverlichting met 1128 warm witte ledlampjes (10 meter) bestaat uit lampjes die weinig energie verbruiken, duurzaam zijn en lang meegaan. Dit zijn namelijk eigenschappen van ledlichtjes. Dit type lampjes is in verschillende lichttemperaturen te verkrijgen. Deze specifieke lampen schijnen hun licht in een warm witte kleur. Deze kleur komt overeen met traditionele gloeilampjes voor in de kerstboom, met als voordeel dat ledlichten dus minder energie verbruiken en een langere technische levensduur hebben. In totaal heeft de verlichting 1128 van dit soort ledlichtjes, verdeeld over 10 meter aan verlichte kabel. De stekker zit aan een voedingskabel.

Specificaties
Lampjes1128 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte10 meter
ExtraFlash effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.052.800+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie